Deilige familien, deilige temperaturer og deilige langhelg !

lørdag 11. juni 2011

I dag var det den varmeste dagen vi har hatt på... veldig lenge. Det ble nesten for varmt for en frossen Nordlænning. Men ah, så utrolig deilig å endelig få litt sol på kroppen for hele gjengen. Vi dro litt tidligere fra jobb {må bare slå et slag for at vi som har så utrolig lite sol burde virkelig få betalt motivasjonsfri når vi har en av våre... fem årlige godværsdager} for å kjøpe et nytt basseng til ungene, finne et par lette joggesko til lillegutt og ordnet dvdspilleren til bilen før vi reiser på luksus-camping om ikke så altfor lenge.


Gjett om ungene virkelig satte pris på bassenget. Etter at vi tømte hele varmtvannstanken oppi bassenget tror jeg ungen plasket rundt der i 1,5 timer før vi fikk dem opp. En suksess med andre ord. Vanligvis bruker ungene mine UV-klær når de bader om sommeren. Men begge to er atopiske, og da gjør det godt for huden å få litt sol og det fikk holde med solkremen i dag.I kveld har jeg ide-myldret rundt lillegutt sitt nye barnerom - og jeg gleder meg stort til å få starte på det. Kort plan-oppsummering:

Farger: Klare farger med fokus på gul, orange og grått.
Gulv: Varmt industrigulv
Vegg: En av veggene skal få fototapet av hjullaster
Belysning: God beslyning på rommet - og taklampe i klare farger.
{elsker å planlegge og pusse opp barnerom}

Ellers så kan du lese om blant annet undertegnede her på foreldremanualen. Spennende !

I morgen har jeg store planer om å dele en fantastisk oppskrift på brokkoli-salat som jeg har fått fra en god venninne og kollega. Gled dere, for den er {uten å overdrive} helt fantastisk !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi