En stk. ulykkesfugl og Midnight sun Marathon

lørdag 25. juni 2011

I dag har vi hatt det fint og ikke så bra på en og samme gang. Frank dro på jobb klokken halv fire i natt, og jeg fikk likevell sove lenge - vi har nemlig mamma og pappa på besøk. DEILIG ! Men August har vært en ulykkesfugl i går og i dag. Det første som skjedde i går kveld var at Hilde skulle vise besøket hvor flink hun var å løpe og skulle vise det på tredemøllen min, og rett forran alle oss andre stuper August over tredemøllen og tryner på båndet. Det resulterte skubbsår INNI munnen.Og i morgest kastet han seg på en traktor og slo seg blåkinn. Litt snere så greier han å rive ned hele trappegrinnen og falle ned halve trappen. Det gikk greit, selv om han slo hodet, skrubbet ansiktet og slå rygg og skulder. Og vi andre fikk skrekken for å si det slik. Like etter dette så løp han rett i håndtaket på stekovnen med hodet. Au au au ! Stakkars lille gutten vår ! 

Her slappet han av i vognen mens han venter på at storesøster skal løpe Midnight sun marathon - labb og line barneløp.


Storesøster selv var ganske spent og står her og venter på at oppvarmingen skal starte.


Og her er storesøster i fult driv ! Så flink !
Og endelig i mål ! Rød i kinnene og blodsmak i munnen: Men mest av alt stolt og fornøyd.Mmmm... medalje smakte godt !

Selv har jeg akkurat løpt 5 km på tredemøllen og sitter med den ene foten høyt hevet - har fått en kjedelig strekk i leggene. Mrppf. Håper det går fort over ! Skal iallefall hoppe i dusjen og så i senga. Ha en fin lørdagskveld og natt !

2 kommentarer:

maritamt sa...

Så uheldig August har vert, det er som dei seie, eit uhell kjem sjeldent aleine. Bra det gikk såpass bra i alle fall! :)

God bedring med strekken din.

Liv-Inger sa...

Huffameg, ikke greit da å være liten og uheldig. Hørtes ikke mye godt ut, verken fall på tredemøllen eller nedover trappa.

by mlekoshi