{ A plan }

søndag 26. juni 2011

... more like several plans at the same time. Uhhh...


Jeg er i den fasen.. rett før vi skal dra på ferie. En ferie der vi faktisk trenger mye utstyr med oss. Og selv om vi har stor bil og takboks så blir det en utfordring. Når en skal dra på camping-tur så er det en del mer som står på pakkelisten enn når en skal på en sydentur.


Har iallefall startet på listen og kommet til det punktet at jeg faktisk INNSER at jeg må kjøpe meg en ny bikini før ferien. Herrrrregud.. vil heller spise en råtten fisk med ben og det hele. Men pakkelisten er iallefall in the making.

{Prosjekt August-sitt-rom}

Det går fremover med planleggingen, og nå er både tapeten og gulvet på vei i posten - så da vi kommer tilbake til Tromsø etter ferien er alt klart for å starte for alvor.


Gulvet kommer til å passe perfekt inn på industri-rommet hans - og det tåler alt. Fargen er lys grå.


Jeg venter også på t-shirt yarn for å lage gulvteppet hans - og DET blir spennende. Skal også lage liftgardinene hans. Men alt dette kommer jeg tilbake til etterhvert.4 kommentarer:

Anonym sa...

Blir spennende å se hvordan det blir ;)

Surrehue sa...

Hvor har du kjøpt t-shirt garnet ? :) ser knalltøft ut !

Tuva sa...

Er kjempe spent på hvordan rommet blir! Vi har selv det samme gulvt, og er kjempe fornøyde, men vær obs på at det ikke skal så alt for mye til før det blir hakk/biter faller av!

Ønsker dere ellers en super feire, vell fortjent :)

Elise sa...

Santori: Det er kjøpt på etsy.com - bare søk på t-shirt yarn så får du opp mye forskjellig ;)

Tuva: Ja, det blir spennende ! Er du sikker på at det er samme gulv? for dette skal tåle "alt". Det legges i fliser og er fra artigo :)

by mlekoshi