Saturday night

lørdag 4. juni 2011

Deilige lørdag ! Og jeg fikk sovet et par timer ekstra, så da skulle vi tro at batteriene er litt mer ladede. Men så var det været da. Vi bor jo i Nord-Norge, og nå er det liten regn-storm utenfor. Da går vi rundt her å gjesper som om vi var 90 år hele gjengen.

Men vi kom oss til byen i ti-tiden og fikk gjort ganske masse på et par timer, inkludert at jeg og Hilde ble "jaget" av en narkoman. Hilde får veldig sjeldent leker hos oss, belive it or not. Vi har hele tiden tenkt at hun får leker fra mange andre, så da trengte ikke vi å kjøpe slikt til henne - men det blir jo også litt feil. En ting er å skjemme bort ungene, men de må jo av og til få noe unyttig fra foreldrene sine og. For all del, hun har et rom fult av leker, men vi har de siste 1-2 årene nesten bare kjøpt leker ved jul eller bursdag. Og nå har hun begynt å fortelle folk at hun aldri får noe hos mamma og pappa. "Pjiishh" blåste jeg det bort, helt til jeg fikk tenkte meg om (og samtidig fikk dårlig samvittighet). Ja, vi har hatt det veldig trangt det siste året (så da har vi ikke prioritert slike ting) men i dag var vi enige om at hun skulle få en ting, og at jeg skulle kjøpe det som en overraskelse til henne. Jeg gikk inn å fant frem litt diverse småting og oppdaget plutselig et barbie-slott vi vurderte å kjøpe henne i julegave på  tilbud. Nedsatt fra 1199,- kroner til 399,- kroner. Hun fortjente det virkelig, snille jenta vår !


Ja, hun har allerede to slott fra før av, men så lite som hun har fått det siste året så var det vell verd det. Huff, som jeg "babler". Lillejenta vår skal etterhvert få flere ting som de fleste andre, hun også. Og SÅ glad som hun ble ! Helt fantastisk. 

Og August fikk disse fantastiske skoene hos besteforeldrene sine - Gore-tex joggesko til barnehagen. De var beindyr, og jeg tror de er akkurat det vi leter etter. I August sin barnehage sliter dem en del med vannproblemer, og problemer med slukene. Så der er det aldri vanlig joggesko-vær. Men gutten kan jo ikke løpe rundt med støvler hver dag. Snuppa brukte Viking Gore-tex i tre år i barnhagen og det var helt ypperlig. Anbefales !Snuppa fikk disse fine crocsene fra besteforeldrene da hun hadde vokst fra de mor og far kjøpte i USA i fjor. Hun var strååålende fornøyd.Dagen fortsatte med hjemmelagde hamburgere med tilbehør, masse lek og stas med ungene..... og nå vannbakelse, potetgull og godis til fotballkampen. VELDIG glad for at det står en tredemølle nede på rommet og skriker etter meg... Får ikke brukt den før på mandag, men det skal bli fantastisk ! Mye som er fantastisk i kveld. Fanatastisk med utropstegn, faktisk !!11!!11!!!EN!EN
Jah.. dårlig humor på lørdagskvelden. Kos dere videre folkens !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi