Bodø og Arnøya

onsdag 20. juli 2011

Akkurat nå er vi på Arnøy i Nordland. Vi kjørte på mandag fra Harstad til Bodø, og kjørte i går fra Bodø til Arnøya. Vet ikke hvor lenge vi skal være her, men vi ser ann været og skal etterhvert dra tilbake til Bodø før vi kjører til Harstad og så videre til Tromsø


Her koser vi oss med fiske, avslapping, lesning, leking osv.Og jeg og Hilde leker oss med et lite nytt prosjekt: Ansiktsmaling !Vi prøver ut en ny ansiktsmaling hver dag. Her er fra dag nr. 1Og her er fra dag nr. 2. Vi mangler en del farger og et par pensler for å få det "riktig", så det må vi kjøpe når vi kommer oss til byen igjen.

Ellers så er det nå bare 1,5 uker igjen av ferien vårs, og det er merkelig hvor fort tiden har gått. Skulle gitt en arm og en fot for å få en ekstra måned ferie. Men det samme skjer hvert år, så det er vell ikke til å unngå at ferien går for fort og at det er tungt å starte på jobb igjen. Nuvæll. Vi får bare ta det som det kommer. Prøve å slappe av de resterende dagene. Vi skal slappe av noen dager i Tromsø før vi starter på jobb igjen. Har masser av bilder, men nettverket her er nesten like treigt som på campingplassen i Byske, så jeg skal oppdatere med mer info om produkter og camping når jeg kommer meg til Bodø, Harstad eller Tromsø. God kveld til dere alle !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi