Søndag - Harstad

søndag 17. juli 2011

I dag har jeg vært rimelig bortevekk. Tok dobbel dose med antihistaminer i natt etter at jeg holdt på å klø meg halvt ihjel. Det restulterte i at jeg har vært trøtt, amper, slapp og omtåket i hele dag. Neste gang klør jeg heller....Vi har brukt dagen på å gå tur, slappe av, spise gormet-mat og vaske bil.


Lillegutt og far studerer maur på veien. Alle disse små tingene i hverdagen disse små menneskene finner intressant. Tenk om vi alle greide å ta oss tid til alle disse små tingene i hverdagen også ?


De har fått en fin tursti her på Trondenes i Harstad, og har bygget fine hytter ute i havgapet hvor vi kan stå å nyte bølgeskvulp - deilig. Vi gikk en tur innom Trondenes historiske senter for å spise is og kake før vi gikk hjem igjen.


Etter en gormet-middag laget av pappa (hyse-filet - namnam !) dro vi en tur på jobben hans for å vaske bilene som har hundretusener av insektskadavrer klistret inn i lakken etter bilferien. Og der fikk lillegutt og storesnupp sitte bak rattet på en buss. Lillegutt var helt i himmelen og nå går det bare i "bøss!" eller "taktor".


Ungene hjelper til med bilvasken. Helt til lillegutt prøvde å spyle på snuppa. Herlig !

Nå skal jeg snart dra denne trøtte kroppen i seng. Det skal vist skje heftige greier i natt (les: Frank skal kjøre mamma og pappa til flybussen klokken 04 og lillebror skal på jobb klokken 06) så det er vist best å få litt søvn før vi skal kjøre til Bodø i morgen. Good night to you all !Ingen kommentarer:

by mlekoshi