Gårdagen - fredag 08.07.11

søndag 10. juli 2011

Dagene går egentlig ganske fort føler jeg. Stortsett. Når vi våkner til regnvær og torden ganske tidlig så går ikke tiden fort nok. Men det har bare skjedd en gang: I dag tidlig.

I går var vi inne i Skellefteå igjen, før vi dro til Kvitbadet.


Frk. bestemt er VELDIG klar til å dra på utendørs badeland. Skuffelsen var selvsagt stor når det ikke var lov til å bruke snorkel der inne. Dagen i går var egentlig en tøff dag for henne. Vi måtte sette grenser igjen etter noen dager med frisluppen ferieglede. Hun er en bestemt liten frøken og for mye frihet funker tydeligvis dårlig... så i går var det grensesetting, og tidlig i seng. Ergo: Veldig sur snuppe. Men dagen i dag var bedre.


Kvitbadet - egentlig ganske koselig selv om det var en del folk.Feriemat.. Og unger som koser seg !


Haha - ler godt når vi ser dette bildet. Se den typen da ! Her snakker vi avslappet altså. Og det klin motsatte av det han egentlig er...


August tok seg en blund på et par timer bak et tre og da fikk jeg slikket noen solstråler (ikke det at det hjalp så mye... glemte solkremen hjemme og måtte bruke solfaktor 50+ som tilhører ungene. Blir ikke akkurat brun av sånt...). Iallefall: lå under et tre og koset meg...


Lurer på om det blir dårlig vær i morgen ? Har akkurat vært en del vind og regn i noen timer her.. Kanskje vi skulle ta en tur til Piteå i morgen ? Der er det innendørs badeland. Vi har vært veldig heldig med været. Det har ligget på mellom 24-30 grader alle dagene nå.I dag har vi koset oss med litt forskjellig (Bilde: Meg og August på elektrisk bil på campingplassen), men det må jeg skrive om i morgen når nettverket kanskje tillater at jeg laster opp et par bilder til.


2 kommentarer:

maritamt sa...

Ser ut som dere hadde det kjempekoslig på ferie :) ryssa fingrane for at det ikkje blir meir dårlig vær.

Liv-Inger sa...

Så deilig da! Botnviken er herlig! Mange badebyer på rekke og rad. Håper dere slipper mer regn og torden. Sånt gjør seg ikke når man bor i telt.

Kos dere videre! :-)

by mlekoshi