Ferden går videre...

tirsdag 12. juli 2011

Og i dag har vi kommet oss fra Byske camping til Luleå camping. Fra femstjerners camping til firestjernes camping. Og det merkes...

Anyhur - det positive er at nå har vi stabilt nettverk og jeg får faktisk oppdatert leserne og familie i Norge. For det har vært klin umulig å få lagt ut noe som helst de siste par dagene i Byske. Men vi har det altså bra !


De siste par dagene i byske koset vi oss på badestranden...(Byske har en veldig fin strand med forskjellige aktiviteter for barn OG det er langgrunt slik at ungene får vasse og kose seg).


.. med shopping...Og med tur på lilleputtland - som var litt skuff og fint på samme tid. Det var lagt opp til en del fine aktiviteter, men det hele var ganske smått, kjedelig og slitent. Men Hilde storkoset seg, så da var det greit likevell.Da vi kom var det på tideå fange inn godteri-tyven som lusket i skogen..


.. noe ungene virkelig gikk inn for...


Og de fikk jammen meg fanget han og puttet han i fenglet til slutt. Hilde ble borte etter premieutdelingene, og vi fant henne igjen inne i fengslet hvor hun satt å kjeftet på den stakkars skurken, på svensk... Ja, for mamma... han skjønner jo ikke Norsk jo !Vi har hatt det ganske så fint i byske, og jeg skal legge ut noen bilder av fasaliteten der etterhvert. Nå er vi som sagt på Luleå camping, og jeg har vell egentlig litt følelsen av å være på leirskole.. lite hjalp det når vi kom frem og naboene hadde funnet ut at det var helt greit å bruke vår plass som parkeringsplass, og ikke så helt problemet med at det ikke var greit.. Gah ! Jaja. Skal legge ut bilder av dagen i dag, i morgen ...

Dagens utstyrstips !


Det er ikke til å stikke under en stol at greit utstyr gjør teltcamping så mye bedre. Teltet er det viktigste, men det er også annet utstyr som kan gjøre det bedre. Så er er noen tips !


CROCS ! Ja, jeg VET at den er urfæl å se på, men de kan virkelig være greie å ha på ferie. Greie til å gå på stranden i, greie å ha hvis en må nærme seg en fellesdusj og greie å ha hvis en bare skal tasse inn og ut av teltet. Mine sage-grønne er egentlig faste ferievenner, for dem brukes aldri ellers. Men nå har dem vært både i Spania og i Sverige.


En god grill ! Og når du ska på teltcamping så er jo størrelsen viktig. Vi har Primus vidar bbq grill som fungerer veldig bra !  Den er liten, den har ben og er derved lov til å bruke på campingplasser og den er rett og slett god å bruke ! Jeg skal ta et bilde av hvordan den fungerer med gass og det hele, og det bare for å vise hvor lett og grei den er å ha med på tur. Anbefales !3 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

Kva er den store forskjellen mellom 5 og 4 stjerner? Vi har booka plass på 5stjerners i sommar; håper det blir knas!! (og crocsetterlikning er alt kjøpt inn til alle:))

Christine sa...

Hei
Kjempeflott blogg du har. Er også fra Tromsø og har tenkt oss avgårde til Sverige på telttur i sommer. Supert å lese deres erfaringer. Hvor har dere kjøpt teltet?

Elise sa...

Hei Ann-Kristin ! Beklager sent svar ! Vi har ikke nett tilgjengelig hele veien, dessverre. Er usikker på hva forskjellen er. Men forskjellen på den 4-sternern og den 5-stjernern vi var på var ganske stor...

Christine: Takk ! Vi har bestilt det :) Du kan kan google det hvis du ønsker å finne e forhandler. Mange vanlige campingutstyrbutikker har det inne. Coop Obs her i Tromsø har f.eks outwell inne, så jeg regner med at det gjelder andre og. Jaktogfriti.no selger også ;)

by mlekoshi