Bilder fra tirsdagen + info om Byske camping

torsdag 14. juli 2011

Enda et sent natt-innlegg herfra. Ler nesten alltid godt over alle de fine skriveleifene jeg presterer å trylle frem sent på natterstid - og gjorde det samme i dag igjen etter gårnattens innlegg. Jaja..Vi er på ferie !

I går kjørte vi fra Byske til Luleå - med et pitstop i Piteå for å bade og leke. Vi var da såvidt innom Piteå camping, og da innom Piteå havsbad eventyrbad som er et innendørs badeannlegg. Men det var brrr.. kaldt i vannet. Ungene hadde det strålende, og det var mange forskjellige sklier for både liten og stor. Etter at vi hadde vært der et par timer gikk vi ut for å leke på lekeapperatene som er utenfor campingen.

Jeg fikk et skikkelig flashback til mine campingturer som lita - for her har jeg ganske sikkert vært å leket selv også.


Utenfor campingplassen er det også et lite tivoli hvor Hilde fikk testet hopping på trampoline, og hun var selvsagt helt i ekstase !

Vi kom oss til slutt frem til Luleå first camp som er en firestjernes camping, men overgangen er ganske stor. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra Byske camping.

- BYSKE Camping - femstjernes camping -


Det er ganske koselig på campingplassen, og vi har relativt god plass på hver "tomt". Vi lede jo en vanlig campingplass til bobil/campingvogner for å ha strøm. Prisforskjellen fra teltplasser er ganske liten.


Det er tre forskjellige servicehus på området, og her er vårt nærmeste. Det meste holdt ganske høy standard.


Her ser dere litt av vaskerommet på "vårt"servicerom. Her kan man vaske opp, lage mat, spise osv. Servidehuset har også do og dusjer.


Her er hovedservicehuset. Her er det lekerom, større kjøkken, spiserom, klesvaskerom, dusjer, familierom og baderom.


Dusjefasaliteten er veldig greie her. Med et enkelt rom for hver person.


Klesvasking på camping er et eventyr, belive you me ! Her er jeg på vei ned med vask ganske så tidlig på morgenen. For det var da jeg endelig fikk plass.


På byske har de en bookingssentral, og det er ganske greit. Da slipper en å gå mange bomturer med vasken. Men det er ofte fullbooket. Mitt beste tips er booke vask allerede noen dager og da noen dager i forveien. Legg påminnelse inn på mobilen, og da slipper dere å tenke mer over saken.


Du får var 1 vaske og 1 runde i tørketrommelen.

Noe av det mest morsomme fikk jeg ikke tatt bilder av - nemlig barnerommet. Her er det alle slags mulige løsninger. Lave små vasker, små do, dusj med sklisikling, lite boblebadekar, integrerte vaskebaljer til babyer og til og med et akvarium i veggen. Stor stas! Så vi kan anbefale Byske camping.

 

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Å, gode minner av de bildene der. Var i Piteå for noen år siden, sammen med gode venner (og nesten naboer av deg). Vi leide hytte via min arbeidsgiver. Solgt nå, dessverre. Så den muligheten er borte. Men altså, vi var også på lekeplassen ved Piteå havsbad. Marte hoppet i den selagreia, hun også. Artig!

Flotte bilder fra Byske. Aldri vært der faktisk. Men har hørt mye positivt om den campingplassen. Vet om folk som drar dit år etter år. Har vært på camping i Luleå. Arcus, er det ikke det campingen heter? Men det er maaange år siden. Vi snakker over 20 år, tenker jeg. Husker lillebroren min vaset seg bort der. Han var ikke store karen. Nå er han 27! Men jeg er fortsatt ung! ;-)

Ha en fortsatt fin ferie! :-)

Anette {foreldremanualen} sa...

Camping er i hvertfall ikke som jeg husker det fra da jeg var liten - dette så veldig flott ut! :-D

by mlekoshi