Siste natten i telt...

torsdag 14. juli 2011

Iallefall for denne omgang. Vi har egentlig booket campingen frem til lørdag, men vi drar hjem i morgen. Det er ikke SÅ mye å finne på i Luleå, og fristelsen med å få avlastning med disse små deilige energitapperne er bare for stor. Vi har hatt en fin teltferie samlet sett. Men akkurat nå er vi rimelig slitne. Vi har snart bodd i telt i to uker, og kjenner egentlig at det er litt nok. Det er koselig, men det er liksom aldri noen pause. Ungene storkoser seg og er veldig glade, høylytte og utviklet et ekstra gir på stahets-skalaen iløpet av ferien. Og selv om teltet er stort er det veldig lytt og vi er alle sammen hele tiden. Når nr. 1 eller nr. 2 får et trass eller rasserianfall her så må vi takle det på en annen måte enn vi gjør hjemme. Når lillegutt trassanfall nr. x på rad hjemme så får han trasse litt i fred til han er ferdig. Det kan vi ikke akkurat gjøre i et telt midt på en campingplass... Så når 2 uker er gått trenger vi en liten pause fra ferien. Og vi kjører til Harstad i morgentidlig.Snuppa har fått seg en speiderkniv og vi finner henne titt og ofte bak teltet hvor hun spikker på diverse pinner - stolt som bare det. Endelig får hun lov til å holde på med en skarp kniv !


I dag har vi kjørt til Haparanda for å besøke IKEA og diverse andre butikker. Vi skulle ikke ha noe spesielt, så vi var fornuftige og endte opp med en kontorstol til Hilde, skrivebordlampe til henne, taklampe til August, vegglampe til August, badevekt og en ny bobørste. Men ønskelisten er lang...


For oss nordboere er IKEA alltid litt spennende, og jeg lo litt for meg selv når jeg så denne handlevognparkeringen med egne felt til hver vogn. Lurt, men likevell ganske morsomt !


Og ved siden av IKEA lïgger Candy World. Hilde hadde klikkekuleøyne når hun gikk inn dit og fikk se at hel svær butikk med bade godterier.

STORfornøyd snuppe som sikkert kunne kjøpt alt der inne...


Da vi kom hjem fikk familie og venner her testet NERF-guns, og Frank og Hilde ble observert løpende rundt i skogen her midt i en krig. Hvis du ikke vet hva NURF-guns er kan du lese om det på foreldremanualen.


OG det stemmer ganske bra, for dette har allerede vært veldig morsomt for både liten-liten og stor-liten.

Har mange lure campingerfaringer jeg tenkte jeg skulle dele når jeg kommer hjem til Norge igjen. Akkurat nå skal jeg få meg noen timer søvn før vi starter på den laaange bilturen til Harstad.

1 kommentar:

Randi sa...

Velkommen "hjem"!

by mlekoshi