Tilbake(satt)

lørdag 30. juli 2011

Vi kom oss frem til Tromsø på torsdagen og har etter det vært litt satt ut. Frank har vært på jobb siden fredagen. Men vi har fått gjort litt i den igjengrodde hagen vår, ordnet nytt vaskerom og startet omrokkeringer på rommene i underetasjen. I det hele tatt..

Men det er alltid like kjipt å komme hjem fra ferie syns jeg. Og det er i år som de andre årene - tvilen dukker opp når vi kommer hjem. Er det dette vi vil, og er det her vi bør være ? Mange tanker som alltid. Men det får ligge for denne gangen. Det roer seg nok snart. Tar det når det er litt mer gjennomtenkt. Men iallefall: Ferien er straks over og alle vet hvor kjipernt det er å komme hjem til regninger, jobb som har hopet seg opp, hverdagen, lite avlastning og alt som hører med.

Men på mandag kommer nesten hverdagen. Hilde er nemlig enda på besøk i Bodø, og det er litt rart at hun ikke er her. Men hun har det helt fantastisk !

Legger ut noen få fine ferie-bilder som en liten avslutning på årets sommerferie.
2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

I know! Vi har nå flyttet både frem og tilbake. Og tvilen gnager. Er vi på rett sted? Var det dette vi ville? *sukk* Har ingen gode råd. Bare vit at vi er flere som har flere spørsmål enn svar. Skrekken min er at jeg uansett hvor jeg bor alltid skal lure på hvordan det hadde vært å bo et annet sted.

Elise sa...

Ja, ikke sant ! Jeg (VI) er så forvirra :/ Nei, jeg aner ikke. Og er virkelig redd for at hvis vi flytter på oss så vil vi angre. Men jeg vet ikke... Jeg ser akkurat nå bare litt negativt på alt som er her. Huuuffff ! Lite hjelper det at det er jobbstart i morgen.

by mlekoshi