Fordi at jeg vil være litt annerledes.

mandag 8. august 2011

Det nærmer seg skolestart med stormskritt og i helgen fikk Hilde sin (selvkjøpte) skolesekk av mor. Og jeg hadde selvsagt lest meg opp på fjordårets skolesekk-tester da det ikke har kommet en ny en enda. Testevinnerne var Bergans xo og Helsport Elg og begge deler selges på Coop obs. Så da dro vi dit alle tre: Jeg, mamma og Hilde.

Helsport sin elgsekk, som var min favoritt, ble forkastet rimelig fort. Hun hadde nemlig en mindre utgave av den da hun gikk i friluftsbarnehage, og var ikke intressert i en ny når hun nå gikk på skolen. Bergans hadde 6 forskjellige sekker i rett størrelse: 2 typiske jentersetter som var rosa og lilla med hester og glitter på, 2 guttesekker med biler og 2 unisex-sekker. Mor trakk frem jentesekkene og Hilde studerte dem, før hun selv fant frem den ene unisex-sekken og fortalte at den ville hun ha. Mor og Mamma ser nølende på hverandre og prater en stund med både Hilde og hverandre. For dere må huske: Dette har en stund vært frøken rosa. Riktignok har hun brukt mye blått og sort i det siste, men å velge BORT lilla, rosa og glitter. Det ender opp med at vi begge ser på henne og spør henne hvorfor hun vil ha denne sekken og ikke de andre:


"Fordi at jeg vil være annerledes og ikke ha sånn som de andre".

Javell.  Jeg aner en endring, så dette kan blir spennende. Når du endelig tror at du skjønner deg på jenta så kommer det en ny vending.


2 kommentarer:

Maria H sa...

Go Hilde, sier nå jeg! :-)

Liv-Inger sa...

Hihi, de skal ikke være enkle å skjønne seg på, disse små. Yikes, tenk når de når tenårene... ;-)

by mlekoshi