Besøk og bursdagsfeiring

søndag 7. august 2011

Det har vært noen dager uten blogging nå. Vi har hatt familiebesøk i flere dager, noen har pusset litt opp (og pappa har vært kjempesnill), vi har hatt familieselskap for August som fyller 2 år på onsdag (ja, tenk !) og Hilde har kommet hjem til oss.

I går feriet vi bursdagen til August med familien. Vi skal ha vanlig barneselskap på onsdagen med noen få venner her hjemme, men i år var plutselig mange fra familien på besøk denne helgen. Og da ble det plutselig selskap.


Lillegutt var storfornøyd med dagen, selv om den startet altfor tidlig og helt på skeiva. Han fikk så masse fine gaver - og må spesielt få takke engelen vår tante Kirsti som har strikket bil-genser og farmor Gunhild for å ha strikket traktor genser og lue til go`gutten. Og selvsagt alle andre også !


Go`jenta er hjemme igjen !I år ble det en ganske dyr-å-lage konfektkake som vi laget for å prøve den før den kanskje skal brukes i en bryllupskake. Og den delen var grei. Men så skulle den pyntes, og det innså vi midt i kaoset. Så vi hastepyntet kaken (uten noen helt konkret plan.. som er HELT ulikt meg..) ikke så lenge før selskapet (15 minutter...). Dekket i marsipan, med bilvei og "steiner" rundt kaken. Lillegutten var fornøyd han !

Det har vært en fin og slitsom uke. Nå må jeg hoppe i seng igjen, for i morgen starter enda en kaos-uke med treningsstart, mye på jobbplakaten og hele hverdagsbaletten igjen. Men bake, det må vi.


4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Kaker jeg hastepynter ser ikke så knæsje ut, det må jeg innrømme... ;-)

Tida går jammen fort! Syns det var nettopp vi møttes med store mager på lekeplassen. Den gang bodde vi på Finnsnes. Nå har vi bodd her i et år. Hvor blir tida av? Og hvem stakk av med babyene våre og leverte 2-åringer på døra i stedet?? ;-)

Therese sa...

2 år allerede altså, fy flate tida flyr. Hipp hipp hurra for August! Sier som Liv-Inger: Hvem stakk av med babyene våre??

Elise sa...

Nei, den var ikke så pen på nær hold den kaka :P

Jaaaa - hvem har byttet ut de siklende små nøstene med disse store ungene som er så himla mobile ?! Nydelige og aktive små skapninger :)
2 år -tenk !! Ganske rart å tenke på.

Anonym sa...

Gratuler August så mye fra alle oss på Sætre <3 Pakke kommer i posten når vi får summet oss etter Linn-Mari sin avreise til Bali i dag. At tiden går fort er hun også et bevis på, jeg syns ikke det er så lenge siden hun fylte 2-år og nå har hun flyttet så langt bort..... det kommer nok til å gå en stund før vi venner oss til at hun ikke bor hjemme. Mange klemmer fra tante Wenche

by mlekoshi