Face paint og drømmeferie

onsdag 3. august 2011

Det er onsdag, og føler meg egentlig litt motløs akkurat nå. Det er enda TO dager igjen til helg, og jeg vil SOVE, slappe av og kose meg hjemme med familien. Ikke være på jobb. Men har ikke alle det slik når de starter på jobb etter ferien ? Gikk forbi lokalavisen i går, og kunne til min store "glede" se et ikke bare har vi en dum juleuke i forhold til fridager, men skoleruten er skikkelig teit den og vi må ta oss 9 (NI!) dager fri fra jobb dette skoleåret på grunn av planleggingsdager og skoleferier i år. Regner med at det ikke bare er slik i Tromsø ?


I kveld leker jeg meg med ansiktsmaling. Og siden Hilde ikke er hjemme før om et par dager, August sover og Frank ikke er så velvillig til å bli ansiktsmalt - så har jeg brukt meg selv som lerret. Men gu` så vanskelig det er å male seg selv da ! På bildet er jeg midt i ansiktsmalingen. Jeg har laget en video som jeg skal legge ut. Er kanskje flere der ute som vil leke seg med ansiktsmaling i bursdager eller lignende ? Det viktigste er å velge en ansiktsmaling som er er giftfri og snill mot hudet. Det finnes nemlig veldig mye ansiktsmaling der ute som virkelig ikke er bra for huden, og da spesielt ikke for de sårbare små. Jeg bruker ansiktsmaling fra snazaroo som du blant annet kan kjøpe hos panduro. Skal legge ut filmen med en gang jeg har fått redigert den ferdig på en annen maskin.

Her kan dere også lese om vår ferie i år, og vår drømmeferie hos foreldremanualen.1 kommentar:

Anonym sa...

Er SFO virkelig stengt 9 dager neste skoleår? huff, det er jo faktisk nesten to ferieuker det :(

by mlekoshi