Tough day and quilty pleasures

mandag 1. august 2011

Slitsom dag i dag. For det første er det første jobbdag etter ferien (og jeg har bare 1 feriedag igjen i 2011...), og det er jo alltid tungt å komme tilbake. Men videre for at jeg har vært på sykehuset for å ta en prøve i dag. Jeg har vært på UNN og fått utført mamografi på grunn av en kjedelig kul. Mamografi er en genial oppfinnelse, men puppeskvis er en ubehagelig og merkelig greie å være gjennom. Etter dobbel mamografi og UL så var konklusjonen at alt så helt fint ut, heldigvis. Alle er ikke like heldige at det får et positivt svar. Legen mente helt sikkert at det var en ufarlig kjertel, men sendte alle på mamografi. Derfor har vi ikke vært så bekymret, men det er jo ikke noe koselig å tenke på.

Men vet dere hva jeg gjør når jeg plages med noe ? Jeg legger tankene bak i en "boks" i bakhodet og drar frem en av mine herlige quilty pleasures. Guilty pleasures er noe man gjør som man ikke vil innrømme for offentligheten. Haha, Og nå blir det kleint og personlig folkens !

Når jeg skal dra frem noe som guilty pleasure, så må det være noe rimelig hjernedødt. Jeg skal med andre ord slippe å tenke SÅ masse. Så here goes: Jeg syns TV-seriene Gossip Girl og One Three Hill er koselig å se på. OG jeg koser meg stort med Fast & Furious filmene og girlpower filmen G.I Jane. Og når jeg virkelig skal slå på stortromme så kliner jeg til med en Superstjerne kliss-klass-bok. Festlig, ikke sant ?Og så Twilight da ! Ja, jeg elsker Twilight ! Har filmene, bøkerne på engelsk og en av lydbøkene jeg lytter til på iPhonen når jeg skal slappe av. Veldig koselig og avslappende å se på. Jeg, noen andre og alle fjortisene.

Flere med guilty pleasures ?

by mlekoshi