Sokker, navnelapper, bokbind, shoppingtur og leggbeskyttere...

onsdag 24. august 2011

Enda en dag er snart forbi. Dagene flyr ! Hilde hadde sin første uteskoledag som andreklassing og var egentlig ganske sliten da jeg hentet henne på skolen. August var derimot full av energi, den lille morsom-klumpen ! Frank jobber dobbelt i dag igjen, så da er det ingen pauser å hente.


Bilde fra hostessblogg.com

Bilde fra spiceuptheparty.com


Spennende ! Og i år planlegger jeg og Hilde, som snart fyller 7 år, bursdagen hennes sammen. Hun har valgt seg farger og vi handler litt partyeffekter på ebay og etsy - og skal selvsagt teste ut candy buffet i år. Hun har gledet seg lenge allerede, og syns det er veldig stas å planlegge alt sammen med mamma. Skal selvsagt skrive om både planlegging, bursdagen og candy buffet`en.
Og vips ble det 16 sokker...
Etter at jeg hadde fått med meg ungene hjem, laget en god og næringsrik middag {les: torskepinner og fullkorns-makaroni, kremt..}, gikk Hilde på besøk til bestevenninnen sin og August var SÅ klar til å innta gaten og leking med stor L. Jeg kjente bare at dette orker jeg IKKE, så jeg tok med meg August til jekta handlesenter for å se på alle annleggsmaskinene som er der å bygger det nye senteret og bare trille litt i butikkene. Jeg gikk en rask tur innom Barnas Hus som skal flytte til det nye lokalet den 01.09 og derfor har en del salg. Og der hadde de deilige {wearing mine right now !} safa aktiv ullsokker på tilbud til 50 kroner for 2 par. Så jeg hamstret sokker jeg ! Vi elsker safa, og du skal lete lenge etter billigere formsydde ullsokker altså ! Så det ble 16 par sokker {2 til meg, og resten til ungene}, og da jeg kom hjem så kom jeg på at vi har mistet alle navne-strykelappene og har nå bestilt nye som sikkert ligger i postkassen om 2 dager. Da skal det merkes klær i flere dager i strekk tenker jeg..

I går la jeg bokbind på den første skoleboken til Hilde. Og det er bra mange år siden sist ! I 1.klassen bruker dem ikke bokbind, for alle bøkerne ligger på skolen slik at dem ikke skal bli borte. Men det ble ganske mye mindre pen ordbruk {les: nordlendingen og vaskemaskinen...}, og en gang måtte jeg rive av hele papiret for å legge helt nytt. Og det ser enda ikke bra ut. Jeg vurderer sterkt å gå for dette boktrekket - eller lage selv av alle de fine stoffene som ligger nede på hyllen. Det kan du lese om hos foreldremanualen. Men det blir vell med tanken, og så får jeg heller bestikke Frank til å legge på trekk tenker jeg...

Ja, nå er hverdagen virkelig i gang. Hilde starter på storsvømmingen den 15. september. Og fikk akkurat en mail i innboksen om at fotballtreningene starter på mandag så da må vi ha klare inneskoene, leggbeskyttere og egen fotball. Hun vil også prøve ski, men da må hun nesten velge borte noe, så vi får se..

Ja, det var mange hverdagstanker som jeg har kastet rett på deg. Av og til blir det bare slik. Ha en fin kveld videre !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi