Food-spoiled !

lørdag 27. august 2011

Sllliten! Sikkert det mest brukte ordet i denne bloggen. But still: its a fact.  I dag har lillegutt har vært helt umulig helt siden han våknet klokken 05... og sovnet altfor tidlig på dagsluren sin da vi var på jekta. Vanligvis slapper vi alle av mens den lille tornadoen sover i vognen ute, men nå måtte vi trille rundt i et par timer der mens han sov. Og etter at han våknet igjen har han vært alt annet enn blid. Nuvæll.. Krysser fingrene for en bedre dag i morgen, for da skal Frank på på jobb.

(Fredag: grillet og krydret svinefilet, ovnsbakte grønnsaker, stekt spekeskinke, stekte og ovnsbakte poteter, karameliserte sjalottløker og hjemmelaget peppersaus ♥ snille og flinke Frank ♥)

Jeg (vi) har vært matbortskjemt de siste par dagene. Frank var hjemm med August i går og da ble han mat-inspirert igjen. Og da må jeg SELVSAGT skyte av han ! 


(Lørdag: Grillet marinert biff, potetstrimler, grønnsaker hakket opp med olje og stekt. Mmmmmm)


To herlige dager ! minner meg om da Frank var hjemme i permisjon og hadde tid til å lage mat. Skulle ønske vi ikke måtte bruke så stor del av livet vårt til å jobbe. TENK hvor mye fint vi hadde hatt tid til da ?


I dag har vi vært å handlet inn fotballutstyr til mandagen da Hilde skal starte på treningen. Testet litt sparting av ball her hjemme, og det er ikke akkurat kontroller, haha.. måtte gjemme meg på soverommet. Blir spennende å se hvordan det går iallefall !

2 kommentarer:

Mona sa...

Hei, hei! Jeg har hatt ei lita ramphøne her hjemme også som bare ville være vrang:) Måtte til slutt legge henne for natta kvart over fem. Ja, ja, straffer seg sikkert i morgen..... tidlig..........
Fortsatt "fin" søndag!!!

yanmaneee sa...

supreme clothing
moncler
kd13
goyard handbags
nike air max shoes
off white hoodie
russell westbrook shoes
supreme clothing
goyard handbags
golden goose outlet

by mlekoshi