Trening, trening og trening.

mandag 29. august 2011

Enda en mandag... Synes mandagen kommer altfor fort hver gang. August har slitt hele helgen med ett eller annet og derfor sutret og vært ganske krevende hele helgen. Frank har jobbet og vi andre har vært hjemme. På lørdag var jeg på legevakten med Hilde hvor hun fikk medisin for UVI. I dag har vi vell egentlig vært ganske slitne, og jeg hadde gjort veldig masse for å bare får en timeout fra alt, men Frank skal på dobbeljobb i morgen igjen. Men vi burde jo ikke klage - vi er i det minste ganske friske og har det ellers fint !


I dag har Hilde startet på fotball og var SÅ fornøyd da vi dro fra treningen. Hun var kjempeflink, og trivdes godt. Så det blir spennende å se hvordan det går fremover. Det er jo alltid så spennende når ungene starter med noe nytt, og vi skal være så involverte. Nå er det turneringer, kamper, dugnader og treninger som gjelder.

Når vi er inne på trening. Jeg tror det aller beste for å motivere meg på når det kommer til trening er å planlegge det sammen med andre eller å gjøre det "offentlig". Så fasiten er å bruke blogge og det å trene sammen med noen. Vi har intervalltrening her i gaten en dag i uken, så den er grei. Tror jeg må bli flinkere å dokumentere treningen her inne også, så kanskje jeg blir mer presset til å trene eller mer motivert ? Vi prøver !

Trening:
Løing 4,2 km på søndag
Løoing  4,1 km i dag + trening av magemuskler.

3 kommentarer:

Fam sa...

Ah, Hilde! Var det Liverpoolspiller hun skulle bli? :D

Elise sa...

hahaha :P Ja, ifølge Øystein så er det tingen :P

antoinet tewes sa...

If you need inspiration and tips on which mobile nye mobilcasino to check out, there are a lot of different things around the web. However, we hope that this one has helped you find the answer to most of your questions.

by mlekoshi