Jeg. Er. Sliten. Tror vi må hente oss litt overskudd en plass i hverdagen. Når ? Hvor ? Det kan jeg ikke fatte og begripe. Det skjer mye de neste par ukene, og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få tid til alt ? I dag har det vært et veldig stressende dag, og nå dunker hodet her jeg sitter. Så jeg tenkte jeg bare skulle komme med et par nyheter på barnetøysfronten, og satse på en bedre dag i morgen...


- Nyheter på ullfronten -

Nøstebarn har kommet med flere deilige nye ull-modeller nå i oktober - perfekt nå som vinteren kommer snikende !
Og hvis du vil ha en billigere og bra utgave så ta en titt på den nye deilige og fine Ridder slitesterk janusulla i de to nye fargene. Den turkise er fantastisk, og August fikk et sett hos mamma nå når Hilde hadde bursdag.


- Nyheter fra Isbjørn of sweden -

Isbjørn of Swedens populære skalljakke Climber finnes nå for kommende sesong i 4 trendy farger. De to nye fargene er LimeChock og TwilightPurple. Tror kanskje dette blir vinterjakken vi satser på til Hilde i år ?

Climber er designet for å holde barnet tørt og varmt, enten barnet oppholder seg i plaskende regn eller bitende kulde. Jakken har en vanntetthet som tåler 20.000 mm vannsøyle, og pusteegenskaper på 12.000 gr/m2/24hrs . Alle sømmene er teipet, og selv lommglidelåsene er vanntette. Hetten er avtagbar, og barnet kan enkelt regulere hetten i tre retninger med én hånd. Jakken har avtagbar snølås på innsiden og formsydde ermer med liten lomme for skipass. Jakken har justerbar linning og er fóret med mesh.

God natt til dere !


by mlekoshi