Strange busy day.

torsdag 20. oktober 2011

Såååe... Har dere hørt om de gale foreldrene som "eide" den helt spinnville ungen på Jekta kjøpesenter i helga ? Den ungen som var helt krakilsk de 15 minuttene den stakkars frisørdamen klippet febrilsk det viltre håret hans, mammen som til slutte måtte holde han fast mens de andre skrekkslagne frisørkundene måtte holde seg for ørene da de øredøvende hylene runget i veggene og den stakkars frisøren dukket unnav de små knyttnevene som slo etter henne ? Ikke ? Helt sikker ? For det ryktes videre at de stressa foreldrene måtte småløpe til andre enden av handlesenteret med den krakilske ungen hvor han endte opp med å kaste seg veggimellom på toalettet og dunke hodet i flisgulvet i trass over urettferdig behandling. Det ryktes videre at pappaen var gjennomsvett og mammen rimelig amper. Hun glefset til og med til en godt voksen dame som sto å niglanet med bedrevitende øyne. Ikke ? Ikke jeg heller... Men August har iallefall fått kortere hår, og jeg har utviklet situasjonsbetinget hukommelsestap.


Deilige småmiddager i en hektisk småbarnshverdag... da er dette nesten litt gormet-mat. Sånn gormet-mat-som-du-kaster-i-hodet-på-10-minutter-før-du-løper-til-svømming.


Se på den stolte jenta som har tvunget pappen til å trekke ut den veldig løse tannen sin. ENDELIG ! Hun fikk tenner sent, og hun mister dem sent.


Og til sist: "takk" til den lokale spar-butikken som har byttet den søte lille godishyllen med et tosidig monster. Nå må vi begynne å handle en annen plass *gomler smågodis*.... Men det er greit. Jeg "feirer" litt i dag. Har fått jobbtilbud til en fin jobb, og starter den 01.01.12 der. Trist og bra på samme tid. Men mest bra da.9 kommentarer:

Randi sa...

Gratulerer med ny jobb!
Og du, sånne foreldre har jeg også sett ;)

Ann-Kristin sa...

Gratulerer med ny jobb, nyklipt son og datter med "hull" i tennene! Og det der trur eg må vere den lengste snopehylla eg har sett (utanom i sverige da;))

Elise sa...

Takk takk dere :)

Anonym sa...

Ha ha, utrolig morsomt innlegg, du er skikkelig god til å skrive... Grattis med ny jobb! :)

Miamaia sa...

Uff, jeg kjenner meg bare igjen. Iris (straks 27 mnd) blir rasende for det meste for tida, og spesielt alt som har med påkledning å gjøre. Dersom hun kunne gå ut i kulda i bare bleie, hadde hun gjort det. Det ringer i ørene mine etter slike dager, og jeg føler at alle skuler på oss som er dårlige foreldre, og ikke får "skrikerungene" våre til å holde munn.

Elise sa...

Takk kjære du, anonym ! :)

PVI: Ja, ikke sant ! Det er SÅ slitsomt med brøle-trassaper...

elna sa...

Hver gang noen av guttene mine skriker i offentligheten prøver jeg å holde motet oppe ved å tenke på en flott artikkel jeg engang leste skrevet av Jesper Juul. Nemlig at foreldre gjør altfor mye for å unngå slike situasjoner. Det er bedre at ungene gir utrykk for sin mening og skriker og viser sinne når de er uenige med foreldrene, enn at foreldrene forhandler om alt og går med på det meste for å slippe en "episode".

Det hjelper i allefall litt:) og gratulerer med ny jobb!

Elise sa...

Ja, det er det vi vanligvis gjør. Men det var litt vanskelig inni i frisørsalgen når han satt med halvklipt hode og vrælte alt han greide. Stakkars de andre kundene :P Men vanligvis så får han protestere så mye han vil når han føler seg urettferdig behandlet :) Sånn ellers så er det nok mange som gir etter og forhandler litt for mye av og til.

Liv-Inger sa...

Ai ai ai, godt vi har vært bortreist. Så gikk vi glipp av dramaet på Jekta. ;-) Godt du uviklet situasjonsbetinget hukommelsestap. Man må det innimellom. For å overleve. ;-)

Grattis så mye med ny jobb! Godt jobba! :-)

by mlekoshi