Twi.and.self-focus.

mandag 24. oktober 2011

Enda en dag er straks forbi, hvor blir alle av ?! Har vært en hektisk dag, og i ettermiddag var jeg nesten litt monstermamma og ikke akkurat pedagogisk nei... Men det er vell bare frustrasjon som popper opp til overflaten. Lenge til lønn, masse som står på må-ha- og ønskelisten og det faktum at jeg skal være borte i to daget for å holde foredrag. HERREGUD jeg kunne spist en gammel sokk for å få en skikkelig massasje og muligheten til å kjøpe noen nye fine klær !


Vet dere at dere kan kjøpe billetter til den neste twilight filmen som kommer nå i november ? Det skal iallefall jeg gjøre... og enn så lenge...


... så skal jeg kose meg med "City of bones" (skyggejegerne). En urban fantasyserie som Stephanie Meyer anbefaler. Så da skal jeg give it a try. Klar for mer ego-greier ?


Nå er ikke dette en fjortis-råsa-blogg, men jeg kommer likevel bare et lite vink på slutten her (undertegnede nærmer seg faretruende det store 3 og 0). Huden blir så frisk og glad hvis du skrubber den et par ganger i uken, fjerner sminke og bruker en god nattkrem. Sånn. Enøff self-focus. God natt.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi