And the time flyes...

fredag 28. oktober 2011

... tenk at jeg ikke har hatt mulighet til å blogge siden mandagen ! ?! Jeg har vært ganske busy på jobbfronten, så nå er det VIRKELIG godt med helg.


Fikk endelig holdt innlegg/foredrag, hvilket innbar et par dager på reisefot...


.. det er jo alltid spennende å kunne reise bort og kose seg med fag, avslapping, hyggelige folk og god mat. Men jeg savnet senga hjemme. Men spennende og konstruktivt var det.


Jeg har sagt opp min nåværende stilling, og underskrevet ny arbeidskontrakt hos ny arbeidsgiver.. En rar følelse.

Ellers så har ungene det bra - August har startet utredning for atopisk allergi, sjekket om ørene var uskadet etter den forrige ørebetennelsen (hvilket de var, hurra !) og så har han begynt å skjele på øynene. Først oppdaget her hjemme, og så oppdaget i barnehagen. Nå har vi kranglet oss til en kjapp legetime og så skal i vente to uker for å komme til spesialist. Dere skjønner kanskje at vi er lettere bekymret ? Og tanken på lapp-på-øye-regime er ikke så forlystende med denne krutt-tønna av en liten bestemt gutt. Jaja, vi får se etter spesialisttimen da. Hilde sliter med halsen og matlyst. Matlyst har hun nesten aldri, så hvert måltid er en liten kamp, men det er ekstra ille akkurat nå... ting tar tid, og slik er det vell bare.

I helga skal vi prøve å slappe litt av, og så skal vi forberede oss til halloween-feiring på mandagen. Flere som gleder seg og skal feire ? først skal jeg noen timer på jobb i morgen for å ta igjen litt jobb etter jobbreisen, så skal Frank jobbe litt for å forberede ny uke. Så får vi se hvor mye avslapping det blir da ?

Ingen kommentarer:

by mlekoshi