Lørdaaaan ! Dagen hvor alle planer ikke gikk..

lørdag 12. november 2011

Og dagen har vært så-som-så. Det ble som jeg skrev i går: Vi trengte ikke å vekke August. Han startet dagen klokken 04 i dag, og det ble mye kluss. De andre sto opp klokken 07 og jeg fikk ligge litt til før jeg dro på jobb klokken 10 og ble til klokken 15. Etter det svinset jeg rundt i byen med håp med planer om å finne meg desperat noen klær som jeg VIRKELIG trenger. Men ble bare mer og mer frustrert og irritert på den tiden jeg brukte der. Endte opp med en halv julegave, en joggebukse til August, kryddert til Frank... og sånn midt i det hele ble jeg informert om at Hilde dro på hyttetur med en venninne til i morgen, så da måtte jeg jammen meg kjøpe noe som Hilde skulle laget til farsdagen også. Men kom jeg hjem med noe til meg ?! Nope. Pokker og ! tror jeg må sette av en ettermiddag nå i neste uke for nå MÅ jeg ha noen klasplagg. Jeg fant også sparkel til kontoret nede og et dolokk vi skulle kjøpe, men så lenge jeg ikke fant meg klær nektet jeg å komme hjem med et dolokk istede, og da fikk det bare være.


Dagen fortsatte i kjent August-stil og da jeg kom hjem og satt meg i sofaen sammen med han og Frank hev August seg rundt og stupte rett i bordkanten i stor fart. Resulatet: blårød hoven panne med blodutredelser selv om vi fikk lagt på is med en gang. Er det mulig da ? Frank var (er) akkurat lik da han var liten. Vi får sjekke han i natt også da... Og på toppen av det hele sjeler han ekstra mye på øyet i dag, er nok sliten stakkars. Det skal virkelig ikke være enkelt for lille gutten vår. Vi skulle egentlig ha spillekveld med Hilde og forberede morgendags begivenheter, men siden hun sover borte ble det heller taco-kveld, Harry potter og bok. det er ikke galt det heller. Men vet dere hva som ligger på kjøkkenet og godgjør seg ? Mange kilo med eksklusivt pinnekjøtt fra alpelam ! Mmmm .. og i morgen venter vi altså besøk og god mat. Måtte den dagen bli enda bedre enn dagen i dag...Ingen kommentarer:

by mlekoshi