Tuddeluuu ! Freddan-kvæld og jeg tenkte jeg skulle komme meg et par linjer før jeg tasser i seng. Vi har fremdeles urolige netter med tassen, men har er ikke så amper når han våkner nå som han han har vært før han startet på anitihistaminene. I natt er tredje natten med medisiner og sårene begynner å gro litt nå. Vi satser på at vi slipper å gi han mer tabletter etter helgen, og at huden er bedre...

I dag har ungene har planleggingsdag på skole og barnehage og Frank har vært hjemme med dem. Jeg var på jobb helt til jeg først fikk en telefonsamtale klokken 12 og så igjen klokken 14, da jeg måtte dra for å kjøre resten av folket til legevakten...


... etter at August den kjappe lille rakkaren klatret opp i mamma og pappas ekstra høye seng, hoppet i senga og stupte ut med hodet og nesa først, stakkars, da pappen snudde seg rundt i et par sekunder. Og det var synd i alle tre her hjemme. Og det var mye blod da Frank ringte klokken 12, ut av både mund og nese, som endelig sluttet å blø etter en time. Så klokken 14 måtte jeg komme hjem for da hadde han begynt å blø igjen og var ikke helt seg selv. Etter en god ventetid hos legevakten er konklusjonen at alt ser greit ut og at vi må vekke han hver 3. time i natt. Og det ordner seg vell selv...

Nå har jeg koset meg med Superchips "god jul" potetgull og en colaboks - og skal køye før jeg må opp på jobb i morgen. God natt !

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Han måtte vel bare teste om det ikke kan tenkes at vi mennesker kanskje kan fly. Vi voksne er så snevre, vettu. Slår oss bare til ro med at vi ikke kan. ;-)

Godt det ikke var noe alvorlig.

God helg! :-)

chenmeinv0 sa...

louis vuitton paris
celine outlet
nfl jerseys wholesale
red bottom shoes
nike air max pas cher
replica watches
steelers jerseys
gucci shoes
louis vuitton outlet
ralph lauren
20173.17chenjinyan

by mlekoshi