Sweeeet saturday night !

lørdag 19. november 2011

Så var det lørdag igjen, og i dag har jeg bare jobbet noen timer på kvelden for å få unnav noen saker - så dagen har vi brukt på å leke ute i snøen, fortsette på rom-karusellen vår i underetasjon, og en tur innom handlesenteret for å kjøpe noen nødvendigheter (blant annet vintervotter til August da hestravottene hans er mystisk forsvunnet..) og en tur på dolly dimples.


Hilde mistet i går den 4. fortannen i går, og er rimelig tannløs akkurat nå... stolt som en hane vettu.


Selv om det er sjelden vi er ute å spiser eller tasser rundt på butikkene med ungene, så oppørte dem seg ganske så eksemplarisk i dag. Men når det er sagt, så har jeg full forståelse for at foreldre er fortvilte når ungene er litt smågale og at ungene i det hele tatt er smågale ute på butikk eller spisesteder. Det jeg IKKE har forståelse for er foreldre som ikke gjør noe med det når de har mulighet til det. Når ungene står å skriker av full kraft ut av døren på lekerommet hvorpå foreldrene bare overser det og lukker ørene slik at de får spise i fred mens de andre gjestene kanskje ikke greier å lukke ørene. Ikke greit ! men litt kaos må en vell forvente når en våger seg på et kjøpesenter på en lørdags ettermiddag.

Siden det er lørsdagskveld tenkte jeg bare jeg skulle delen noen deilige rolige sanger med dere - håper alle har en fin lørsdagskveld !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi