Torsdag.

torsdag 24. november 2011

(Ungene driver med en, for dem, en "essensiell" julestradisjon - julebladene fra lekebutikkene har kommet, og de drømmer seg bort)

Tordag den 24.11.11. Akkurat en måned til julaften. 4 små nye julegave i boks. To-do-liste lengre enn... noe tror jeg ? Og stress-nivået over-the-top. Både jeg og Frank må jobbe en del overtid på jobb, samtidig som vi må jobbe en del ekstra for å få jobbet opp pluss-tid til juleferien. Ergo: mye jobb. Om ikke juleforberedelser, baking, julgavehandling (38 julegaver igjen..) og jobbing er nok så jobber vi intenst med å få ordnet ferdig underetasjen her hjemme. Og det tar TID !


Slik så kontoret vårt ut før...


Mye hyller og MYE skap... Her skal iallefall soverommet vårt inn. Vi tenkte i utgangspunktet at det kom til å gå helt greit, men det har tatt to uker med tømming, pakking og riving. Her inne var det uendelig masse med ytterklær, papirer, bøker, klær, stoffer, trådsneller, symaskiner, hobbyartikler osv.


Akkurat nå har vi presset klærne våre inn i to skap som er midlertid frem til vi tar oss råd til en skyvedørsgarderobe om en stund... Resten av skapene er knust og venter på skyss til fyllingen.


Frank har revet ned hyller, sparklet vegger og i morgen er det klar for å male fond-veggen som er veggen der jeg hadde stoffene. Sengen vår skal inntil denne veggen. Veggen skal males i en mellom-grå farge. Etter dette må vi male den andre veggen som er gjennomhullet hvit igjen. Gulvet skal males lysgrå og etter at det er gjort er vi klare til å flytte inn her. Og da er vi klar for August sitt rom. Hvordan skal vi få alt ferdig ?

Midt i det hele kaoset så har jeg bursdag. En stor dag egentlig. På luciadagen fyller jeg 30 år (IIiiiiik !) og får familie på besøk for en feiring. Jeg skal ha en vennefeiring i januar når alt er litt roligere for alle sammen. Men 30 år altså...

.. og se hva som ligger her hjemme... Pakke, pakke ! NÅ gleder jeg meg ! For det å fylle 30 år er egentlig litt skummelt..3 kommentarer:

Siw sa...

Herregud, jeg kjenner at jeg blir stressa av alt du skal ha i havn! Har kun ei køyeseng som skal overhsles med malekosten, og det er i grunnen arbeid nok. Og jeg er hjemme i permisjon... Puh...

Ann-Kristin sa...

Velkommen etter! Eg har 6 mnd fartstid i 30-åra, og det er SUPERT!:D

Liv-Inger sa...

Hihi, du vet nå å starte på store prosjekter midt i ei travel tid du, Elise! Men er det noen som kommer i havn, så er det du! :-)

by mlekoshi