13.desember

onsdag 14. desember 2011

Det tar på å fylle 30 ! Men det er morro da ! Dagen startet med bursdagssang og familiekos før vi sneglet oss til jobben...

Og der var kontoret staselig pyntet. HERLIG ! Ser dere det herlige bildet på døren ? Det var i dette innlegget jeg var så uheldig å legge ut et lite tips om nattkrem, ganske langt utover det jeg vanligvis gjør på bloggen. Og derfor var det EKSTRA koselig å se bildet med meg med ansiktsmaske hengende over hele etasjen på job (inkludert gutte do...). Hovedsynderen står i døra på bildet der.Til og med en skummel nisse som står å ser på at jeg jobber. Han har liksom henda bak ryggen og ser veldig belærende ut der han står. Han mener nok bestemt at vimset litt for mye og jobbet litt for lite på bursdagen...

OG bursdagsbarnet selv da. Hun måtte gå rundt med disse kledelige brillene hele dagen, hvilket var en utfordring. Da fremmede gratulerte henne med dagen kunne hun IKKE skjønne hvordan de viste det. Jada. .

OG så fikk undertegnede deilig lunsj på legendariske Aune-gården av gjengen.

MmmmmMmmm - fantastiske snille kollegaer og venner !

*rosinen i pølsen*

Resten av kvelden har jeg storkoset meg med den kjempefine spleisegaven fra familien - gjett om jeg er GLAD ! Tusen takk til dere alle som var så snille gjorde helgen og dagen min spesiell.


6 kommentarer:

JunePune sa...

Gratulerer med 30 årsdagen!
1/2 år til så er jeg der også.. Gruer meg litt kjenner jeg :)

Elise sa...

Takk ! :) Ingenting å være redd for, det er knakende fint å fylle 30 ;)

Fam sa...

For en herlig dag :))))

Elise sa...

Yes !! :)

Oliversmamma sa...

Gratulere med overstått :)og velkommen etter:)

Elise sa...

Tusen takk ;)

by mlekoshi