ENDELIG helg !

fredag 16. desember 2011

Det har vært en hard uke uten mye søvn, så det er uendelig deilig at helgen er kommet. JA, jeg skal jobbe i helgen også, men jeg slipper å stå opp så inni hampen tidlig. 


I dag var, som vi aller kjenner til, siste sendefrist for julegaver på posten, og etter tre smådesperate forsøk på å få sendt julegaver på posten (hvorav den ene var det 40 stykker forran meg i køen. Jeg bare dro !) fikk jeg endelig sendt dem like før sendefristen, og i kveld fikk jeg hentet fire store pakker selv. Nå er det snart jul dere ! OG gjett hvem som NESTEN er ferdig med både julebaksten og julegavene ? 


Og når det er sagt... Me har juksa litt ! Her kom det seks slag med julekaker fra svigermor i Bodø, og det er bare fantastisk ! Jaja, jeg vet. Jeg baker ofte veldig masse og mye rart som legges ut her på bloggen, men julebaksten har aldri vært min sterke side. Nå begynner vi å bli klare for jul.

Flere som stresser med sendefrister på posten, julegave-handling og julebaksten ? 2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Julebaksten driter vi litt i. Skal bake kakemenn. Så baker svigermor pepperkakehus og pynter det sammen med ungene. Mulig jeg kliner til med en sort eller to til. Men vi spiser jo ikke disse tørre kakene! Liten vits å stresse med dem da. Skal heller bake noen rundstykker og ha i fryseren. Og ha godt pålegg i huset i jula. Det er godt det!

Fikk posta alt i går, ja. Som vanlig ute i siste liten...

God helg, Elise! :-)

Elise sa...

Her i huset så går julekakene ned på høykant, merkelig nok. Skal ikke nevne navn..... Jeg skal slå til med risboller i morgen sammen med Hilde, og da anser jeg meg som ferdig. Julefrokost med deilig pålegg - ahhh <3
Ja, men litt av sjarmen er kanskje å stresse på posten i siste liten... i år har det bare litt mye stress kjenner jeg...
God helg Liv-Inger ! :)

by mlekoshi