Christmas, children, is not a date. It is a state of mind. -Mary Ellen Chase

søndag 18. desember 2011


Nå er det under en uke igjen til julaften, og vi jobber vell egentlig alle på høygir. Har ikke kommet noen vei med de siste julegavene, men nå har vi levert noen gaver fra oss og fått pakket inn det meste av det vi skal gi bort.


Jeg ELSKER å pakke inn gaver - det er en del av julen som virkelig er JUL for meg.  Vi har alle egne juletradisjoner, og noen tradisjoner MÅ vi ha for at julen skal vi vellykket. For meg er jul mange huskelister, litt baking, dekorering av pepperkakehus, julegrøt med mandel, juleavslutning i barnehage og på skolen, krangling og rett juletre, masse stearinglys, deilig ren julelukt i huset, julemarsipan, gode julefrokoster med masse godt pålegg og kakao, die hard og alene-hjemme filmer, donalds jul og askepott og de tre nøtter, pynting av juletre og sniking på julepakker. Alt dette og litt må til, og derfor må jeg nå bare prøve å begrave stresset som kommer den neste uken med overtidsjobbing, julegavehandling og annet tull for å huske hvor fin denne årstiden er. Punktum ! 


I dag har vi ikke gjort så kjempemasse. Vi har vært ute sammen med barna og surret litt rundt i snøen og puttet opp noen brøytestikker rundt tomten slik at brøytebilen skal slippe å ta feil av vår plen og snødepotet som er like ved siden her. Etter at August hadde fått en lite blund, og vi begge to hadde jobbet et par timer så dro vi for å plukke ut juletreet vårt. Det så helt greit ut, men tror ikke det er det beste vi har hatt. Vurderer etterhvert å tenkte litt mer bærekraftig og skaffe oss et fantastisk fint kunstig juletre. Vet sannelig ikke. Vet ikke om jeg greier tanken på plast som ikke luker juletre.


Ungene storkoset seg masse ute og som dere ser så vi vi utrolig fornøyde med vinterdressene fra isbjørn of sweden. Har skrevet om isbjørn og sweden i flere innlegg før, blant annet om disse fine jakkene og luene til ungene. Nå har vi også vinterdresser og votter til ungene. "Små barn driver ekstremidrett hver eneste dag uten særlig anstrengelser. Siden et barn har lettere for både å fryse og svette enn voksne, er det en selvfølge 
at barn trenger klær som puster og som er vind- og vanntette." sier dem selv, og kan bare være enige ! 
Go`ungene mine !

3 kommentarer:

Fam sa...

Så skjøøøønne de er i go'dressene sine <3

Liv-Inger sa...

Wow, flotte julegaver! Jeg er en kjiping. Pakker inn i det enkleste av de enkle julepapir. Men ellers kjenner jeg meg igjen i mange av de tingene du nevner i forhold til jul og julestemning. Gleder meg! :-)

PS. Husk å sende meg kontonr. og beløp for den kjolen.

Elise sa...

JA, va dem ikke ! :)

For meg er nesten innpakkingen viktigere enn gavene jeg gir, men bare nesten. Ja, det blir deilig med lilljulaften når det ENDELIG er slutt på jobbing, stress og vi har mulighet til å være sammen alle sammen. Ja, skal prrrøøøøve å huske det :P

by mlekoshi