Nightmare in the dentist chair.....

mandag 19. desember 2011

Bare for å ha det sagt, dersom jeg hadde ant at jeg kom til å ende opp hos tannlegen i dag hadde jeg rett og slett bare holdt senga i morgest. Mistet en fylling for et par ukers tid siden uten noe veldig ubehag, men da jeg kom på jobb iset det veldig masse og det hele var ganske ubehagelig. Tanken på en jul med tannpine (og en skrekkhistore fra min team-koordinator...) gjorde at jeg ringte til universitetstannklinikken som jeg meldte meg opp på for et halvår siden for å høre. OG der fikk jeg time gitt. Jeg har ikke behandlet en tann på over ti år med den ganske enkle grunnen: Jeg har tannlegeskrekk ! Så dette var kjip av to hovedårsaker: A) Det er litt kjedelig å bruke penger på tannlegebesøk når nå midt i julestria. B) TANNLEGESKREKK!! 

Etter en del gruing på jobb og lite gjort satt jeg da klokken 1330 i bilen på vei til UNN. Det hjalp ikke at det var salmer på radioen. Fikk en liten følelse av at i dag var dommedagen her. Hjalp heller ikke på hjerterytmen å skru over på radio NRJ og heavy-to-the-freaking-beat-music. Så da ble det salmer da. 


Venterommet... forsinket tannlege og en rimelig skeptisk Elise. 


Men Elise fryser iallefall ikke på føttene (les: Mine nye varme vintersko).


Tørre vinterhender som for en gangs skyld er klamme.


Vurderte å søke trøst hos blomsten på venterommet, men endte opp med å sende masse meldinger og legge ut følgende melding på facebook: På tide å dø.. Testamenterer macbooken til Hilde, luftpengene til august og studielånet til Frank - hater å gå til tannlegen – på Universitetstannklinikken.

Jada !


Skeptisk Elise !

Vell, det gikk vell som det måtte gå. En go time i stolen med tre kvarter borring med X antall ulike borr, smerte, angst, smerte, ANGST og dystre spådommer. Dro derfra litt fattigere, med halv-bedøvd munn og en penicilin-resept for julen og råd om å kjøpe smertestillende og komme tilbake hvis det ikke gikk over. Jadah ! Glade jul folkens !2 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

Huff! Håper det går over! God jul:)

Elise sa...

Ja, det er bedre nå. Takk ) God jul !

by mlekoshi