21. desember - 3 days to go....

onsdag 21. desember 2011

Har du hørt om mammaen som har en datter som nesten ikke har tenner fremme i munnen ? Ja, fire tenner falt ut på kort tid, og nå var det ikke så mange igjen. Iallefall: Jenta var storfornøyd for at hun skulle hale inn enda mer mynt fra tannfeen (som sikkert leter desperat etter småpenger på vaskerommet at the moment..) og fikk et glass med vann til tannen av pappa. DA kom denne stressa mammaen og fant et glass med litt vann i på benken og helte ut vannet i vasken før hun puttet glasset i maskinen. Get the drift ? Pappa en kommer å spør stressa mamma hvor glasset med tannen i og katastrofen er et faktum. Pappaen finner på en høytsvevende historie som han serverer datteren om at det er lurest å sette glasset heeeelt på toppen av vitrineskapet for da vil tannfeen komme med ENDA mer penger, men muligens ta pant i tannen. Javell. Mamma ser på med klump i halsen og dårlig-samvittighetsknute i magen. SÅ løper datter ned og henter tannen som hun hadde lagt i et annen glass nede på rommet opp til måpende pappa og mamma slik at de skal putte den på toppen av vitrineskapet der hvor tannfeen er ekstra gavmild. Milde himmel sier jeg dere....  nuvæll. 


Ellers så er det snart en uke siden August var hos øyelegen for å få sjekket den periodiske sjelingen på det ene øyet sitt. Sånn bortsett fra at han holdt på å rive ned legekontoret da han slo seg helt vrang ble vell konklusjonen at han mest sannsynlig har litt dårlig syn på høyre øye, men at det er bra vi starter med behandling tidlig. Han skal til sjekk om 6 mnd igjen og så det stor: frem til da skal han bruke lapp på det "friske" øyet 1 timer hver dag. Jah. Sikkert helt grei med de fleste barn, men jeg har den meget bestemte sorten som bare er 2,5 år og ikke med på noe han ikke selv har funnet på. Så nå har vi jobbet hardt i snart en uke med å få han til å bruke lapp på øyet. Det funker en liten stund med sjørøverlapp hvis vi alle løper rundt som galinger og gauler "HIV OG HOY !", det er litt slitsomt i lengden. Men i dag fikk vi bestikket han med is og endelig puttet på klisterlappen i en halvtime. La oss bare håper det varer. Regner med at det blir en del bestikkelser fremover.


Se hva heldige Frank fikk på jobben i dag av de snille folkene som han er teamkoordinator for. En svær pakke...


... med masse gaver inni. Vin, øl, masse julegodteri, deilig pålegg, strikkede tøfler med initialer, lys, pynt, hjemmebakte pepperkaker, krus, varme ullsokker, opptennings-brikketter til peisen i hjemmepyntet eske, dikt og mer. Fantastisk snille folk. Ble rent rørt jeg !

Jeg har ikke jobbet overtid i dag da kroppen er så sliten at jeg vet ikke helt opp ned på den. Har jobbet utrolig masse de siste ukene for å kunne ta fri i julen samt at vi ville ha litt ekstra til overs til alle de deilige utgiftene som kommer i januar. Men nå sier kroppen stopp. Er heldigvis bare to dager igjen til juleferie, og så begynner jeg i ny jobb etter jul. Rart. Ingen kommentarer:

by mlekoshi