Bittelille julaften

torsdag 22. desember 2011

Har akkurat slitt meg gjennom nattåpent kjøpesenter for å se om jeg kom i havn med julegavene til folk som har alt og ønsker seg ingenting... Men den gang ei. Har vært en laaaang dag, og nå er jeg bare SÅ sliten her jeg sitter. Legger bare ut noen biler med julestemning i dag tenker jeg.


I dag kom treet på plass etter mye styr, og Frank fikk plassert ut lysene også. 


Vår tradisjon er et vi har treet klart til i morgen og pynter det med kuler da.


Julestrømpene er også klare.....


Og her er årets kjærestejulegave ! En Tolix stol til meg og en til Frank. Tror til og med vi skal henge til- og- fra lapper på dem på julaften. Er dem ikke pene ?


Vi skal jo skifte gulvet etterhvert, og da kommer dem og passe supert inn ! Jeg var innom Bryggejentene i Ersfjorden i dag da de hadde halv pris på hele butikken, og røsket med meg de to siste hvite stolene, så glad vettu ! Vi skal spare og etterhvert kjøpe oss flere stoler, men det tar nok litt tid. 


Fikk også baket litt sammen med Hilde...


Og vi ryddet og ordnet litt hjemme. 


Jeg syns de nye dør-hjertene er så herlig koselig jul jeg !4 kommentarer:

Fam sa...

Så fint nytt teppe ;)
Dere hadde det skikkelig koselig :D

Elise sa...

Ja teppet er fint nå, men vi har kjøpt fargen for at den skal passe inn til det fremtidige gulvet som vi lengter sånn etter :P Nå syns vi det begynner å bli koselig hjemme ja :) Kos sæ hjemme ! :)

Siw sa...

Koselige og stemingsfulle bilder. Og KULE stoler! :) Juleklem fra oss oppe i gata .)

Elise sa...

Takk :) Ja, er dem ikke ? :D Vi LIKER dem ! Juleklem til dere oppi gata også ! La oss overse været utenfor å nyte hjertevarmen innenfor husets fire vegger !

by mlekoshi