God jul!

lørdag 24. desember 2011

Er bare innom en liten tur for å ønske dere alle en riktig god jul, og dele noen få bilder fra kvelden vår. 
Hehe.. vi hadde en litt spesiell nisse på besøk i år. Han hadde SÅ dårlig tid på grunn av været at han rakk ikke engang å komme innom - derfor spratt vi alle i sofaen da det smalt en snøball i vinduet og en giret nisse sto på utsiden. Han rakk bare en rask samtale før han kastet opp tau slik at vi fikk heiset opp et par gaver til ungene. Morsomt for både liten og stor !


Det ble en del Harry Potter til Hilde under juletreet i år, til hennes store glede. Her blar hun i sin nye Harry Potter-faktabok som var en suksess. Når vi tenker oss om så var alle gavene rundtom en suksess. Ungene blir alltid like overveldet, og i år var August virkelig "med" på morroa og strålende fornøyd med gaver og oppmerksomhet. Fikk ikke tatt bilder under middagen eller gaverunden, men vi hadde det veldig koselig ! Håper alle dere andre også har hatt en fin dag i dag.


2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Flotte bilder! Skjønner at dere storkosa dere. Nissen var busy bee i går altså?? Hihi. Jeg debuterte som nisse i går, jeg. Vi får starte nissebyttebørs i nabolaget etterhvert. :-)

yanmaneee sa...

nike shox
kd 11 shoes
christian louboutin shoes
pg shoes
moncler
yeezy shoes
moncler
stephen curry shoes
lebron 17
birkin bag

by mlekoshi