August sitt soverom ferdig og en stykk familiefeiring av en viss person sin 30-årsdag

søndag 11. desember 2011

Det vært en veldig veldig hektisk uke = dårlig blogger. Men nå har liksom litt av juleroen senket seg (hvis vi ser bort fra alle 30 julegavene som ikke er handlet, kakene som ikke er laget, overtiden som ikke er jobbet og plusstiden som ikke er opptjent..) og vi skal ikke utføre noe nevneverdig oppussing før etter jul. Så da kan vi vell si at vi kan slappe LITT mer av nå. Men vi har altså gjort ferdig mye av August sitt rom denne uken, og mye av vårt nye soverom. En del detaljer gjennstår så sluttresulatet får dere se etterhvert.

Dårlig mobilbilde av Frank som river lister på vårt gamle og August sitt nye soverom.


Gulvlegging av det nye fiiiiiine gulvet hans, som utgjør 90 % av rommet. Mer detaljer etterhvert....

*sneakpeak*


Litt mer sneakpeak.. Det gjenstår en del småting og ting som skal lage, syes og lakkes. Men det kommer ! Gulvet som har ligget å ventet i 7 månede på å bli lagt er et utrolig kult og behagelig industrigulv fra artigo som legges i fliser. Gulvet er kjøpt hos InteriørKupp, og er et "meget slitesterkt gummigulv beregnet for slitasje fra selv de mest traffikerte offentlige miljø som butikker og skoler. Dets lyd-dempende egenskaper og diskret "knast-profi" gjør dette til et behagelig gulv å gå på.".


Litt fort-i-farten-bilder..

... Og kan bare rapportere om at lillegutt ELSKER nyrommet sitt. Han er helt i ekstase over å få et funksjonibelt barnerom som han har plass til å være på og leke på. Første morgenen da vi hadde vært oppe til langt på natt for å gjøre der ferdig (sånt er slitsom midt i uka) var han så glad for at nytt rom at han ville ikke komme opp å spise frokost eller hente adventspakken sin, så han fikk spise frokost på rommet sitt. Det må vel kalles en suksess ? I think so !

En av grunnene til, i tillegg til jul og velferd, at vi har jobbet så hardt for å bli ferdig er at vi har hatt besøk nå i helgen av familien min for å feire at jeg fyller *gulp* 30 år på tirsdagen. Snille familien min ! :) (Og stakkars dem når jeg blir så stressa og sliten. Alt er ikke alltid like roserødt i Elise-verden.).


Familien var ute å spiste på deilige Steakers i går - fantastisk god mat som alltid !
*bursdagsdessert fra kjøkkenet*


Etter deilig mat, takk til familien !, dro vi hjem til oss for å spise bursdagskake og koset oss.


Vi fikk også besøk av søte-Siri (...fremdeles singel og søt) og onkel-Øystein (singel han og..).


Og se på dette lille nurket da ! Ikke 2 måneder engang !


Fikk så masse fine gaver - tusen tusen takk til alle sammen ! Se blant annet på det kule fatet fra Isak som jeg fikk fra Siri. Nå skal jeg bruke litt penger på klær til meg selv, og kanskje et par vintersko... DET hadde vært godt ! Tror vi sier det vi.

6 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så kult med industrigulv på rommet til August! Noe sånt hadde jeg aldri kommet på! Det malte gulvet deres var også kjempestilig. Det skal dere ha. Når dere først pusser opp er det gjennomført!

30 sier du? 30 er ingen alder! Not to worry. Dessuten, det blir jo bare bedre og bedre, dette livet! :-)

Elise sa...

Ja, var det ikke kult ?! Ja, vi prøver så godt vi kan. Når vi vil så kan vi.. og omvendt :P

Neeeeida, jeg tenker ikke noe på det. Alle sier at det er så trist å være ferdig med 20 årene, men jeg føler at jeg har vært det lenge :P

Anonym sa...

Hei!
Rommet til August ble veldig fint. Jeg lurer på hvor du har kjøpt den bokhylla han har. Veldig fin var den.. =o)

Mvh
SMEH

Elise sa...

Min pappa har laget den til oss for noen år siden ;) Takktakk !

Anonym sa...

Riktig, da blir det litt vanskelig å få kjøpt en lik. Hadde vært super på minste-jenta sitt rom. Takk for svar.

QQQQQQQQQ sa...

nike flyknit racer
nike outlet store online shopping
air jordan 4
nike zoom
longchamp bags
nike air huarache
kevin durant shoes
moncler outlet
converse shoes
air force 1

by mlekoshi