Male-og-jobbe-lørdag

lørdag 3. desember 2011

Har hatt en liten gutt som har åpenbart må ha stått opp med feil fot i dag tidlig, og har surmulet sånn ca. resten av dagen. Det hjalp ikke engang når pappa kom hjem fra jobb eller etter en liten formiddagsblund som han våknet hylende fra. Måtte smile et par ganger i dag når han klistret på seg DEN surleppa og DE øynene. Selv som sur er han søt. Hilde har vært på besøk og yte og koset seg i dag. Nå i kveld har hun overnattingsbesøk og de ser på på Harry potter der nede i senga. Herlig !  For de voksnes del har resten av dagen gått med til dette:


Yttergangen er enda en gang full av ting. Jeg kan ikke skjønne hvordan det rommet kan ha rommet SÅ utrolig masse. Det er det rommet i huset som rommet like mye som i resten av huset, og nå må vi liksom finne nye plasser til alt. Noe midlertidig og andre ting permanent. Stakkars naboene våre... Carporten er full av skap, kontorstoler, poser og et par senger. Jaja, det er ikke mange dagene igjen før vi får gjort noe med en del av det iallefall. På tirsdag begynner vi å flytte inn på soverommet.


I dag fikk Frank malt ferdig de hvite veggene, og så renset vi gulvet med noe sterke trestjernes gulvrens *grøss*.


So long til det forhatte stygge laminatgulvet som lå i alle rommene i huset (sett bort fra baderommet og vaskerommet). Nå når vi er ferdig med soverommet og August sitt rom så er det bare øveretasjen som har dette gulvet, og det varer ikke lenge det heller...


Gråfargen vi har valgt til gulvet er en gråtone med fargekode S-2000 N som jeg skrev om i dette innlegget tidligere. Vi tester samtidig fargen vi vurderer i stuen her oppe. Heller litt mot S- 2500 N til stuen siden det er så stort rom, men vi får se når vi har malt det andre strøket her oppe.


Her er vi midt i første-strøket. Tror det skal holde med et strøk til, og det blir spennende når vi maler det neste strøket i morgen tidlig !*sneek-peak* - hvit (farge Chi som er hvit med noen dråper sort i), lyst grå (fargen s-2000 N til gulvet) og mellomgår (fargen tåkedis til fondveggen). Det vi har igjen:

- Sengegavlen som er planlagt men ikke laget
- Maling av gulvlistene
- Fjerning av maling på døren....
- kjøpe nye håndtak til skapet
- ordne ny taklampe
- et par bilder... yea.. thats it. Glade jul osv..


1 kommentar:

Fam sa...

Det her kommer til å bli sååååå bra :D

by mlekoshi