Søndag.... IGJEN ?!

søndag 29. januar 2012

Søndag igjen. Fremdeles beinkaldt ute, lite snø og mye is, men fint vær. I det hele tatt er det ikke så mye utevær for ungene som kjeder seg. Det har dere sikkert skjønt ettersom vi har vært på rek hver søndag nå...


Kamera-laderen er fremdeles rømt, til tross for leting gjennom hele dagen, så det det blir bare mobilbilder i dag. Noen greie og noen dårlige, men det er da bedre en ingen (?). Som du ser på bildet over her så står det noe spennende i to-do kø når vi endelig finner kameraledningen...


Iallefall - søndag og ungene kjeder seg ! Frank er på sin andre jobb, og da MÅTTE vi bare dra ut en tur, og besøkte for første gang Vitensenteret her i Tromsø. Spenende !


Ungene storkoset seg !


Det anbefales virkelig ! Masse spennende for både liten og stor.


August-avtrykk.


Hilde-avtrykk... med "horn".


Og se den utsikten lillegutt hadde når vi spiste medbrakt lunsj ! Han var selvsagt veldig fornøyd, selv om storesøster fikk se en fin film om solen i planetariet. Det fløy til og med et helikopter og et par fly forbi slik at mamma rakk og drikke en kaffe. Storartet !


Da vi kom hjem var det selvsagt like kjedelig igjen så da dro Hilde på besøk og August dro frem en av favotitt-syslene sine: Play-dough !


Hils på nese-spise-slangen.. skumle greier !


Den må fanges ! Og gjett om det er høy stemning når den stikker av med nesa til mamma da ! Man har det ikke mer artig enn en gjør det selv. 

Og med dette.....


... ønsker vi dere en riktig god natt !


1 kommentar:

Siw sa...

Det så gøy ut på Vitensenteret, - dit må vi også dra! Forresten, kan du bruke samme ledning som til Canon? I såfall kan du låne hos oss :)

by mlekoshi