I helgen har Frank vært på jobb og jeg har fått hjelp fra frøken Siri, fremdeles singel, til å holde orden på hjemmet og ungeflokken. Hun har passet på og hjulpet meg til å aktivisere ungene som begge slet litt med søvnen i helga med overnattingsbesøk og hoste. Det resulterte i grinete unger som ikke var så villig til verken det ene eller det andre. Men jeg fikk måkket masse snø ute, og hele verandaen og på søndag la vi ut på tur i god-været. Heller ikke det var så enkelt med ungene som ikke hadde lyst til å sammarbeide om selv de minste småting. Men her er noen bilder fra før det gikk litt skeis. 


Men da alt gikk galt og vi dro med oss to vrange unger helt hjem til fots, hadde vi voksne verken fått nytt verken kakao, marshmellows eller kjeks. Så etter at jeg bare resignerte og trillet en tur med August slik at han sovnet i vogna og Hilde fikk beskjed om å slappe av på rommet til lydbok med Harry Potter, fant du de voksne oppe i stuen...


... hvor det ble nytt kakao og stekt marshmellows på "bålet". 

Men vi gir ikke opp ! Vi er fit-for-fight på skogstur igjen om to uker hvis været er bra. Først skal vi gjøre noe så deilig som å dra til Harstad på tordagen, takk til snille mamma og pappa som har spandert reisen på båt for hele familien. Avlastning, mat, soving, familie. Lykke !Ingen kommentarer:

by mlekoshi