Da har jeg hatt to dager permisjon fra jobb for å hjelpe August med å tilvennes i barnehagen. Første dagen var litt vond. Han ville bare være oppå meg, var redd det meste og ting var ganske annerledes. Han spurte meg etter en liten stund om vi ikke kunne ta bussen tilbake til Are (favoritt-ped.leder i forrige barnhagen) nå og så på meg med spørrende øyne. Da gjorde det vondt i mamma-hjertet. I dag gikk det bedre, og han var alene i barnehagen i noen timer uten problemer. I morgen er det Frank som skal i ilden, men jeg regner med at det går fint, og at han blir varm i trøyen etterhvert. Selv om mamma`en sitter med hjertet i halsen. 

Min lille gutt. Så herlig, så fin, så mye vilje og meninger. Vi var på synskontroll i går, og vips så sto jeg mutters alene og forvirret å valgte briller til lillegutt. Tenk - han måtte ha briller ! lille gutten min på 2 år skal begynne å bruke briller allerede nå *klump i magen* - var jo ikke forberedt på at jeg fem minutter etter at jeg kom inn på øyelegesenteret skulle stå å velge briller til han. Da kunne jeg sikkert gjort meg opp en mening om hva som passet fint. Men jeg fulgte bare rådene jeg fikk, og overså at han så ut som en liten Harry Potter. Hvis det blir for ille så må vi vell bare ordne nye. Vi får dekket en del siden ha sjeler og er langsynt på det ene øyet. Det er en del av behandlingen av sjelingen. Jeg ble så perplekt at jeg... gisp ! GLEMTE å ta bilder av han med brillene på.... Galskap, I know !


Mens August var i barnehagen alene måtte jeg være klar til å komme på kort varsel, så jeg benyttet anledningen til å lakke lampen som skal henge på rommet hans. 


Deilig Sommer-gul ! Håper som vanlig på at rommet skal være ferdig snart, men det er en del småting jeg ikke greier å bestemme meg for...Ingen kommentarer:

by mlekoshi