Hektisk uke = Ingen blogging. Vi har altså hatt en hektisk uke med mye jobb, besøk fra Harstad, fotballtrening, svømming, turer med mer. Jeg lover å komme tilbake med et litt mer konstruktivt innlegg innen kort tid - akkurat denne uken har det ikke vært mulig.


Vi gikk å skiturer og turer så mye vi greide når det var fint vær - her er vi på en kveldstur på ski før leggetid. Mor i huset har snøret på seg pulken og dratt på tur for å få litt frem mens de andre to var på fotballtrening. 


- Snuppa følger i pappa`en fotspor -


Tenk... av og til sover dem ! Helt fantastisk ! Den minste sover kommer til og med inn til foreldrene nesten hver natt, og ligger gjerne OPPÅ endten far eller mor. Men søte, det er dem.


I dag har jeg faktisk fått sitte litt på verandaen og koset meg i go`været mens Hilde var på skitur med bestevenninnen sin, og de andre to ordnet utenfor. En kopp god te, lydbok på øret og strålende sol... fred og lykke !


I ettermiddag dro vi på sykkeltur med hele gjengen - storfornøyde alle sammen !

I morgen skal Frank til Oslo på jobbreise, og jeg skal holde fortet. Det er alltid like utfordrende. All ære til alle som gjør dette på fast basis altså. Jeg skjønner ikke hvordan dere greier det.by mlekoshi