2 dager igjen !

tirsdag 15. mai 2012


Det er to dager igjen til 17. mai. Er dere klare ? I dag har jeg/vi handlet inn mat til 17. mai frokost og middag, handlet inn litt pynt, handlet nye sokker og strømpebukser til festdraktene til ungene, handlet nye strømpebukser til meg, funnet frem alle klærne og vasket det som skal vaskes, hentet inn bjørkeris slik at de skal komme knertende ut før nasjonaldagen, satt deigen til kransekakestengerne... og selvsagt pådratt meg en knakende god hodepine.


Flere som holder på med vasking av klær og hus ? Og  kanskje baker allerede i dag ? Jeg krysser fingrene for at hodet skal oppføre seg i morgen slik at jeg kan komme meg gjennom alle dagens gjøremål. Begge ungene har turdag i morgen, så jeg har pakket ned masse utstyr som sikkert må rett i vaskemaskinen når jeg henter dem i morgen ettermiddag. O`joy ! DET er så fint når tørketrommelen er ødelagt. Nok klaging ! Jeg holder på å tørker de skoldede mandlene til kransekakedeigen i øvnen. Du kan fremdeles rekke det hvis du setter deigen i morgen litt tidligere på dagen. Oppskrift kommer !


2 kommentarer:

Siw sa...

Jeg gir meg ende over; Kransekake??!!! Her strekker jeg meg så langt til en boks is OG litt jordbær. God 17.mai (ser forresten at dere satser på grønn plen til nasjonaldagen også ;-) ).

Elise sa...

Ja, kransekakestenger :P Ikke like mye pes som selve kaka :P
Ja, pokkers snø... har aldri hatt snø på plenen på 17. mai siden vi flyttet hit :/

by mlekoshi