Anbefaling: Isbjørn of Sweden

søndag 20. mai 2012

I dag, og egentlig resten av helga, har det blåst katter ute. Regn, vind, litt snø og mer til. Derfor tenkte jeg at det er en fin anledning for å ta bilder og skrive om de nye vårklærne fra Isbjørn of Sweden som jeg har skrevet om flere gang på bloggen og hos foreldremanualen.


Vi har nå brukt de nye skall-klærne i en måned og er strålende fornøyde - akkurat slik vi var med høstklærne OG vinterklærne. Som dere skjønner så har vi endelig etter snart 8 år med barnetøy, funnet uteklærne som passer våre barn. JA, nok skryt. Mer fakta: Ungene har hver sine Climber skalljakke (August har i fargen Petrol og Hilde i fargen Lime). Vi har tenkt å bruke jakkene som skaljakker også i vinter, og jeg tror begge ungene har disse størrelsene i iallefal 2 år. Fantastisk kvalitet ! Ungene har også hver sine lue fra Isbjørn, August sin er forlenget ned rundt ørene og Hilde har en vanlig lue. 


Vi har altså valgt bort vanlige regnklær og gått for skalljakke og disse gode buksene som har en veldig bra passform med vanntetthet på hele 20 000 mm (sammenlignet med Reima som har 10 000, Skogstad på 8 000 og Helly Hansen på 15 000). Samtidig som at den har høy vanntetthet puster den også (sammenlignet med vanlig regntøy som gjerne blir klamt). Buksen er også myk og slitesterk. Passeformen er like bra til Hilde som til August. 


Under skallbekledningen har vi valgt å gå for tynne mikrofleecejakker som er kjempemyke. Disse vil vi nok bruke også om vinteren. Vi har også valgt bukser i mikrofleece. Ungene elsker disse klærne, og bruker dem gjerne inne hjemme eller på skolen/barnehagen. Kan ikke få rost disse klærne nok. Når jeg nå skulle finne ut hva fargene på jakkene heter, fant jeg ut at det ser ut som fleece-klærne er på tilbud inne på uteunger.no?  Så dagens tips ble altså dobbelt: Fantastisk gode klær, og salg på dem inne hos uteunger.no


Ingen kommentarer:

by mlekoshi