Fotball, vaske, rydde, jobbe osv.

tirsdag 22. mai 2012

Slik går da altså dagene: Stå opp, stresse ut døren, levere ungene, jobbe rumpa av seg for å få gjort alt vi må få gjort, hente ungene, late mat, en jobber overtid/fotballtrening/fotballkamp/bursdage, legge barn, jobbe litt til/vaske klær/trening/rydde osv. før hodene for de de to voksne treffer puten ALTFOR sent. Høres det kjent ut ? Snart er det heldigvis ferie, folkens ! Men hva vi skal finne på i ferien i år er enda ikke helt spikret, håper vi planene litt mer spikret iløpet av uken. Men på torsdagen drar vi på pinseferie til Bodø. Belive it or not: Første gangen vi skal reise sammen med fly ! 

Så til noe helt annet: Jeg lese for noen uker siden på Liv-Ingers blogg om Aftenposten Junior - og måtte selvsagt teste ut dette selv... det vil si at Hilde får dette dumpende ned i postkassen en gang i uken nå, og jeg leser gladelig jeg og.
Ja til lesestoff for vitebegjærlige barn sier bare jeg ! :) Jeg har begravd meg ned i intressante fakta-artikler to uker på rad nå, og så langt er både jeg og Hilde veldig fornøyde. Ingen reklame, bare masse informasjon på en morsom og informativ måte. Så, dagens  tips altså ! Og takk til Liv-Inger som tipset meg !


3 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger sa...

Så stilig med avis for barn:) Likte den:) Ha en koselig kveld:)

Liv-Inger sa...

Og først NÅ leser jeg innlegget ditt. Artig at du lot deg inspirere. Enig. Aftenposten Junior er helt strålende! :-)

Og ja, kjenner meg veldig igjen i beskrivelsen av hverdagen. Det går i hundre! Minst! Men så kjeder vi oss ikke heller da. ;-)

Håper dere får ei fin Pinsehelg i Bodø.

QQQQQQQQQ sa...

Kanye West shoes
nike dunks
nike free run
nmd
caterpillar boots
golden goose
nike huarache
westbrook shoes
tory burch outlet
yeezy boost 350

by mlekoshi