Go` pinse!

lørdag 26. mai 2012


Håper alle sammen har det fint rundtom i vår langstrakte land - om så været er stiv kuling og få grader eller 28 svette varmegrader. Vi koser oss på besøk i Bodø - og håper det blir litt bedre vær og varmegrader i morgen slik at vi kan male ferdig første strøket på huset her. Ville uansett bare tipse dere om årets solkrem-test. Vi kjøper alltid solkrem på apoteket siden ungene våre er ganske sensible i huden, og August er atopisk. Vi bruker som regel la roche eller Vichy - og kan trygt anbefale det. 

Her i Bodø har vi i dag koset oss med ute-bursdag til ungenes søskenbarn som fyller hele 8 år !Flere av dere husker kanskje Lex ? Go`hunden som er verdens beste, og som bodde hos oss fra før Hilde ble født, men som fikk så mye angst for å være hjemme alene at han flyttet til besteforeldrene til Bodø. Tante Heidi demonstrerer hinderløypene ungene koset seg med i bursdagen. 
2 kommentarer:

Pernille Ulrikke sa...

Jeg bruker la roche til datteren min på 11 mnd og er veldig fornøyd. Hun har sensitiv hud og hun har ikke reagert på den, heller ikke søskenbarnet hennes på 1 år, som reagerte på cosmica solskrem(slikt er jo selvfølgelig forskjellig fra barn til barn)

Desverre visste jeg ikke at den inneholdt miljøbelastede stoffer :-( I testen står det at den er seig og vanskelig, men der er jeg litt uenig :-)

Ser ut som om dere har hatt en fin dag! Mange koselig bilder=)

chenmeinv0 sa...

cheap nhl jerseys
chanel handbags
louis vuitton outlet
michael kors bags
louis vuitton
replica watches
chaussures louboutin
prada outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
20173.17chenjinyan

by mlekoshi