Go` pinse!

lørdag 26. mai 2012


Håper alle sammen har det fint rundtom i vår langstrakte land - om så været er stiv kuling og få grader eller 28 svette varmegrader. Vi koser oss på besøk i Bodø - og håper det blir litt bedre vær og varmegrader i morgen slik at vi kan male ferdig første strøket på huset her. Ville uansett bare tipse dere om årets solkrem-test. Vi kjøper alltid solkrem på apoteket siden ungene våre er ganske sensible i huden, og August er atopisk. Vi bruker som regel la roche eller Vichy - og kan trygt anbefale det. 

Her i Bodø har vi i dag koset oss med ute-bursdag til ungenes søskenbarn som fyller hele 8 år !Flere av dere husker kanskje Lex ? Go`hunden som er verdens beste, og som bodde hos oss fra før Hilde ble født, men som fikk så mye angst for å være hjemme alene at han flyttet til besteforeldrene til Bodø. Tante Heidi demonstrerer hinderløypene ungene koset seg med i bursdagen. 
2 kommentarer:

  1. Jeg bruker la roche til datteren min på 11 mnd og er veldig fornøyd. Hun har sensitiv hud og hun har ikke reagert på den, heller ikke søskenbarnet hennes på 1 år, som reagerte på cosmica solskrem(slikt er jo selvfølgelig forskjellig fra barn til barn)

    Desverre visste jeg ikke at den inneholdt miljøbelastede stoffer :-( I testen står det at den er seig og vanskelig, men der er jeg litt uenig :-)

    Ser ut som om dere har hatt en fin dag! Mange koselig bilder=)

    SvarSlett

by mlekoshi