Ferien.er.over + konkurranse om kjole fra Chill Norway

søndag 22. juli 2012



I dag klokken litt før 18 trillet vi inn i oppkjørselen her hjemme alle tre. Hilde er igjen i Bodø frem til tirsdagen,  så resten av kvelden har vi brukt til å overtale August til å legge seg (herlige feriemodus...), pakket ut, vasket klær, ryddet, spist og badet. Ikke noe spennende altså. I morgen er det tilbake på jobb og der venter det nok mye jobb de neste dagene (enda en av de herlige delene med å ha ferie..). Selv om det er fint å jobbe så er det alltid like trist når ferien er over. HELDIGVIS har vi en gullerot en måned frem i tid når vi skal en uke til Tyrkia.

Selv om det alltid ligger kjedelig regniner og post når vi kommer hjem fra ferien så var det også deilig å finne flere små pakker i postkassen. Det er slik som skjer når vi har trådløst internett på ferien og tilgang  på ebay. Siden huden min er så sensitiv har jeg brukt store deler av ferien uten sminke og med kløe. Det blir imidlertid deilig å ta på seg ny sminke som jeg tåler i morgen når jeg skal på jobb. I postkassen lå det sminke fra bareMinerals, OPI neglelakk, MD formulations krem mv. Nå har jeg nytt en kopp deilig earl grey te fra Tassimoen.



Minner samtidig om konkurransen hvor vi snart trekker en vinner av en kjole fra Chill Norway. Innlegget om konkurransen ble lagt ut litt knotete og havnet bak i rekket og lite synlig, så må derfor trekke det fram igjen.



Ingen kommentarer:

by mlekoshi