Moving on...

onsdag 18. juli 2012

I dag er siste dagen vi er i Bodø, og i morgen kjører vi til Harstad. Derfor dro vi alle sammen innom norsk luftfartsmuseum i dag. Jeg elsker historie, og ungene syns det var kjempemorsomt å være der. Vi har vært rimelig busy her i Bodø med å bygge et rekkverk, så det har ikke vært noe særlig med bilder, men jeg tok noen bilder i dag. 
Dette er en halefinne til et tysk bombefly som deltok i bombingen av Bodø 27. mai 1940. Den 29. mai ble flyet beskutt av engelske fly. En ble drept og to skadet. Flyet nødlandet og besetningen satte selv fyr på flyet etterpå før de ble tatt til fange. 


Utrolig fasinerende å bare kjenne på hullene der skuttene faktisk traff. 

Nå sitter jeg og Frank å ser på en av de mange American pie filmene - ler godt av mange flaue scener og trør i oss potetgull og smågodis. Laters, baby ! 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Apropos smågodis og potetgull, hvordan går det med nyttårsforsettet...? Er tredemølla du kjøpte for en god tid tilbake blitt tidenes dyreste "kleshenger" siden du nå likevel betaler medlemsskap på treningssenter? Jeg har en forestilling om at du et veldig god på å sette i gang prosjekter, men du er ikke fullt så god på å gjennomføre dem ;-) Uansett lykke til! Det er fortsatt en god stund til nyttår :-D

Elise sa...

Heihå anonym ! Tror du har falt i den store bloggfellene som mange gjør: å tro at hele livet mitt ligger på bloggen ;) désolé - føler likevel at jeg skal svare deg.
1. godis og potetgull har det ikke vært mye av i sommer, dessverre. Vi hadde kosekveld før vi dro videre. Spiser mer til vanlig, men ikke mye.
2. Tredemøllen er en god venn som blir brukt mer i perioder enn andre. Medlemskapet inngikk jeg igjen for å variere trening etterhvert som jeg skjønte at jeg også måtte trene styrke for å shape kroppen - men også for at to gode venner ville begynne å trene og jeg ville være sosial siden jeg aldri er det ellers. Huleboer, det er det jeg er ;) Men det er litt mer komplisert enn som så selv om jeg ikke skriver om det så mye: Allergien. En vond sirkel, som gjør at det i perioder bare er vondt å trene.
3. Min gjennomføringsevne: Viser igjen til kommentaren over om den store bloggfellen. Jeg har mange prosjekter, jeg er skrudd sammen slik, men jeg gjennomfører de fleste. Siden vi sammen jobber 3 stillinger, har to barn uten avlastning, så tar prosjektene en del lengre tid enn når enkelte legger ut prosjekter. Tenkte du på noen spesielle ? Det eneste jeg er skikkelig crap på syprosjekter. Etter at jeg drev bedrift og tvangssydde så går den i store berg-og dalbaner. Så derfor ligger det mange uferdige syprosjekter rundtom.
Når det gjelder nyttår; Godt på vei, godt på vei. God sommer !

by mlekoshi