Fifty shades of crazy + ferie

søndag 15. juli 2012

Hva skal man egentlig skrive etter en nesten to ukers telttur ?
Det er morsomt for ungene, og spennende for oss voksne. Men det er samtidig slitsomt. Det å dra på slik teltferie er ikke for alle, og jeg er alltid litt sliten og klar for mer ferie når jeg kommer hjem. I år er jeg ekstra plaget med allergien, og det er jo litt kjedelig på telttur. Jeg kom altså hjem fra 9 døgn uten sminke, med muskelknuter i nakken, masse allergi og mer til.
Nå har jeg da ordnet ny sminke i den hellige sminkepungen, nye negler (mest av nødvendighetshensyn.. får ikke til å klø så masse da), en hårklipp, nye fuktighetskremmer og en massasjetime. 


Så nå nyter jeg late dager i Bodø med hodet godt dyppet ned i min sommer lektyre: Fifty shades of grey. Bestemte meg for å prøve å lese denne boken etter all omtale den har fått i media i det siste. Den har solgt over 10 millioner i USA, og når vi kan lese at Siv Jensen leser og anbefaler boken, så kan den ikke være så ille (les:grov.. eller kanskje det er motsatt ?) kan den vell (selv om jeg ikke akkurat er en tilhenger av Siv Jensen…)? Boken er omtalt som en voksenutgave av Twillight (uten de supernaturlige elementene) og det er en erotisk roman. Leser i skrivende stund at forfatteren gjør husmorporno stuerent. Vell. Jeg tenkte jeg skulle gi det et forsøk. Usminket, allergiplaget, rødmende og lettere sjokkert... DET sier litt.


Klokken halv tre på natten lå jeg enda å leste i boken, lett rødmende og sjokkert. Leser Siv Jensen dette ? Men merkelig nok er boken fengslende og jeg greier ikke å legge den ifra meg, så da kommer jeg nok til å lese resten av triologien også… mer eller mindre rødmende. Merkelig det der.


I går var vi på badeland her i Bodø, og jeg fikk igjen en overdose med klorvann. Så i natt tok jeg en overdose allergimedisin, og brukte flere timer på å prøve å klø huden min ødelagt. Men det var ikke så enkelt med de nye neglene, så da holdt jeg liksågreit Frank våken slik at han kunne klø. Det skal ikke være enkelt altså ! I dag våknet jeg helt svimmel, følte meg hangover og var rimelig dessorientert og grinete klokken altfor sent. Pokkers allergimedisin ! I fortvilelse over at det bare var 1 uke igjen av ferien, nada sol og ingen govær i sikte så bestilte vi i dag 1 ukers ferie til Tyrkia etter skolestart. Ungene vil ha badeferie, og jeg MÅ ha sol og saltvann til huden for å forhåpentligvis få en ok start på vinteren ift. allergien. Så etter at Hilde har gått en uke på skolen tar hun 5 dagers permisjon for å dra hit:


DET kan vi leve med. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi