På plass i Byske

onsdag 4. juli 2012Det bildet summererer egentlig opp hele mandagene. Kjøre, kjøre og kjøre mer .... Slitsomt ! Men ungene var kjempeflinke ! Takk til to stykk DVD spillere og to tålmodige unger. Vi var fremme byske på åttetiden på kvelden, og brukte da litt tid på å få opp teltet, ordnet innvendig, slått opp møbler, blåst opp madrassene osv. Ungene var vell i seng klokken 23, og helt utslåtte. 


Her er teltet på plass - og vi er kjempefornøyde nå som vi har "bodd det inn" i to dager. 


Vi har kjøpt windscreen som passet til teltet, for å skjerme osss enda litt mer. Syns det var ganske behagelig ift. i fjor. Ser at windscreen ble litt skjev på bildet, men det har vi altså nå rettet opp. Hva man ikke opdager på bilder.Inni teltet.


Vi sover i midten, og ungene på hver sin side. Skal komme med mer informasjon etterhvert, men nå skal vi gripe dagen og kose oss !1 kommentar:

Åse sa...

Heisann! Så utruli arti å sjå! Jammen vart d nytelt i år! Legger snart ut på teltcamp vi og - med samma teltet som i fjor! ;-) Skulle ønske vi også hadde mulighet til virkelig å bo leeeenge på samme sted, men det blir ikke slik i år! Herlig bilde av fullstappa bil! So long!

by mlekoshi