Forbereder oss til sol og sommer...

lørdag 25. august 2012Nå er det under et døgn til vi sitter på flyet til Tyrkia. Jeg har selvsagt pakket solkrem i høye faktorer. Ungene har solfaktor 50 og vi voksne ligger mellom faktor 20-30. Jeg vil heller bli mindre brun og samtidig har mindre aldring av hud enn å bli masse brun nå og et rynketroll om noen år. For noen måneder siden rundet jeg de store 3 - 0, og da begynte jeg å forebygge mot aldring. Det er ikke til å stikke under en stol at det etterhvert vil komme en linje eller to.. kanskje om 2 år og kanskje om 15 år. Så jeg har brukt mdFormulations Vit-a-plus night recovery og Vit-a-plus anit-aging eye complex. 

Jeg har skrevet litt om allergiene mine, men kan jo forklare litt på nytt for nye lesere. Det finnes mye som jeg ikke tåler. Jeg har vært atopiker siden jeg var liten, og fikk det tilbake på videregående skole. Jeg er da i mer eller mindre grad allergisk mot mye rart. Jeg har også husstøvmidd-allergi, pollen allergi og tåler lite sminker, parfyke og kremer. MdFormulations er en av de få gode kremene jeg tåler. Så da jeg fikk mulighet til å teste ut litt fler kremer ble jeg glad. Jeg har nå testet ut face cleanser, moisture defense og contiouse renewal comlex. Og jeg både tåler og elsker dem !

Litt fakta om mdFormulations: md formulations er en komplett hudpleieserie mot hudproblemer og hudaldring, basert på AHA- molekylet glykolsyre, som har viteskapelige dokumenterte effekter.

mdformulations motvirker effektivt Rynker og tørr hud Brune pigmentflekker Hard hud på albuer/føtter Uren hud og ”sorte prikker”Arr og strekkmerkerInngrodde hår
Informasjon om produktene jeg har brukt:

Moisture defense - Effektiv fuktighetsgivende antioksidantkrem som forebygger hudaldring, styrker hudbarrieren og roer hudirritasjoner.  Anvendes morgen og kveld, helst etter et glykolsyre-serum og evt. Moisture Defense Antioxidant Lotion/Hydrating Gel for forsterket effekt. 50 ml

 Continous renewal complex - Behandlende kremserum til bruk i et tynt lag under en vanlig ansiktskrem.  Anbefales for tørr hud, men kan brukes av alle. Bedrer og forebygger både problemhud og hudaldring og gir en mykere og mer balansert hud. Med 14% patentert glykolsyre-formel. 30 ml 

Vit-a-plus night recovery - Aktivt antirynke nattserum som er ideelt for grov, solskadet hud, men også for uren hud.  Med salisylsyre* i tillegg til 8% glykolsyre og A-vitamin som gir forsterket peelende effekt, samt demper betennelser. Inneholder også E-vitamin og beroligende og fuktighetsgivende planteekstrakter. Anvendes under en god fuktighetskrem. 30 ml 

Vit-a-plus anti-aging eye complex - Meget effektivt antirynke øyeserum. 
Med både 10% glykolsyre og A-vitamin, høy fuktighets- og antioksidant-effekt samt beroligende aloe vera. Brukes alene eller under en god fuktighetsgivende øyekrem, f. eks. Moisture Defense Eye Creme. Bruk tynt lag og gradvis tilvenning. 15 m

Facial cleanser sensitive skin formula - Mild rengjøring spesiallaget for sensitiv og irritert hud. 
Virker beroligende og helende. Løser effektivt opp urenheter, makeup og avfallstoffer. Fjerner
skånsomt døde hudcell

markedsføring

Ingen kommentarer:

by mlekoshi