Mobilbloggish

tirsdag 21. august 2012

Ja, da har det gått noen dager hvor vi har hatt en del å gjøre. Frank har jobbet i helgen, og jeg surret hjemme med ungene - har derfor ikke fått hatt med meg kameraet. Tenkte heller jeg skulle dele en liten mobil-kavalkade.


Hilde har fått seg nye GODE fotballsko. Er dem ikke kule ? JEG, aka ingen ballkontroll, fikk lyst til å spille fotball med disse skoene. 


På lørdag dro vi til Bryggejentene i Ersfjorden siden det er noen måneder siden vi var der sist. En utrolig koselig liten butikk og cafe. 

De hadde ikke fått inn så mye høstvarer enda, så vi må vell dra dit igjen en gang snart. 


August sover enda en liten time på dagtid, så da blir det litt trilling i helgene. Vi trillet og trillet med Nordic cab`en.. 


Siden det var skolestart på mandagen fant jeg ut at det sikkert var en brilliant ide å vaske Hildes ryggsekk. Nemlig. Det kommer ikke helt frem på bildet, men vannet var altså BRUNT. Hva i alle dager er det egentlig disse ungene gjør med sekkene sine ?


Og når jeg tappet ut vannet etter ett av tre (!) skyllinger så var det sand og gjørme i hele badekaret. Og hva tror dere jeg møtte da jeg tømte penalet ? En LEVENDE edderkopp. Det hele resulterte iallefall i at  jeg og den unge frøkenen måtte ha en samtale om å ta ansvar... igjen. 


Vi handlet viktige remedier på apoteket. Det er bare TRE dager til vi skal dra til Tyrkia. Jeg kjenner jeg får litt reisefugler i magen !


I går kveld dro jeg på meg kompresjonstightsen og joggeskoene mine, og bested Rødtinden sammen med Frank og Øystein, mens Siri satt barnevakt for ungene våre. 


Det var ca. 55 minutter opp og litt kortere nedover. Fantatisk utsikt !


Og til sist et ikke-mobil-bilde. Her er snuppa klar for sin første skoledag i 3.klassen. Sier som jeg alltid sier: Herremin så fort tiden går !


I år ville hun ha seg skikkelige joggesko da hun startet på skolen. Da snakker vi faktisk Asics løpesko. De som lese her i fjor husker kanskje at hun ville ha alt svart til skoletarten. Første skoledag i førsteklassen var det heller ingenting rosa hos henne. Vell, i år ville hun ha alt blått. Ikke mye råsa her nei... Blir aldri helt klok på denne jenta, men hun er bare helt fantastisk !Ingen kommentarer:

by mlekoshi