Hiv og hoi !

fredag 10. august 2012


For akkurat tre år siden, på minuttet, så hadde jeg det ikke så veldig behagelig. Vil ikke akkurat huske HVOR &#$%# vondt det var. Men resulatet som kom til verden klokken kvart på to på natten var iallefall verd det. Så tenk, dere: I morgen fyller gutten vår 3 år ! Det er veldig rart og tenke på. Dagen skal selvsagt feires. Først skal han feires litt i morgen på selve dagen, og så skal han feire videre med en heidundrende sjørøverfest på lørdagen. I morgen skal han altså feire dagen i barnehagen og da har vi tenkt å ha med litt kake til alle. Siden det eneste han prater om for tiden er sjørøvere, sjørøvere og litt mer sjørøvere, så laget vi i kveld sjørøverkaker til barnehagen. Kaken er den vanlige dronningkaken som du finner oppskriften på her.  Tenkte jeg skulle dele en lite how-to på hvordan jeg laget sjørøverflaggene til kakene. 


1. Print ut og klipp ut flaggene (som egentlig er seil da..).2. Snitt et lite snitt oppe og nede på flagget.


3. Bruk grillspyd som du deler i to.


4. Tre flagget på spiddet. 


5. Sett i kaken ! Voila !


Så nå står det 20 kaker klar til avreise i morgen tidlig. 


Her finner du pdf-fil slik at du kan printe ut sjørøverflaggene og bruke dem i din sjørøverbursdag. Enjoy !

Ellers så har vi jo faste bursdagstradisjoner her i familien. Dagen startet med muffins med lys og bursdagssang på sengen til bursdagsbarnet. Lurer på om vi greier å snike oss opp før morgenfuglen vår i morgen ? Vi bruker å gjøre klar gavene oppe i stuen på vår faste plass og pynte med ballonger osv. Siden August skal ha sjørøverbursdag på lørdagen pyntet jeg i kveld litt slik at han skulle få sjørøverfølelsen når han står opp. Han har pratet om sjørøverbursdagen hele uken. 


Her er en liten sneak-peak på ekstrabordet til lørdagen. Det er et kake/candy bord.


Det er ikke pyntet klart, men nok til at han skal få DEN følelsen når han kommer opp trappa... og der skal selvsagt jeg stå klar med kamera. 


Ved siden av trappen står gavene klare.. Og en hai. For August er sjørøver-historier så mye mer morsomme når det er en hai med i dem. Så da kjøpte jeg en liten oppblåsbar party-hai fra ebay. Håper han liker den !
Ingen kommentarer:

by mlekoshi